2777
2789

من شکست عشقی نخوردم اصلا نمخامش ولی 3 سال باهم بودیم یعنی میخاستمش اواخر سه سال زده شدم جداشدیم ولی همش تو فکرمه نه اینکه دلم تنگ شه هی خودم سرزنش میکنم این چی بود تو رفتی باهاش بعد بدبختی اینه مثل اسکلا خاستم باهاش ازدواج کنم خونوادم میدونستن یسالع کات کردیم همه این یسال همیشه دارم بهش فکر میکنم مثلا چند وقت پیش بهم درخاس فالو داد حالت تهوع گرفتم از پروفایلش (عکس خودش بود)

هیچ بدی بهم نکرد فقط یدفع من بکار باهاش کردم گفت نمیبخشمت نمی‌دونم اصلا اوکی نیستم یعنی چی کنه نمیخامش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان میتونه حلش کنه

الان اگر دلت یهو براش تنگ میشه اشکالی نداره که گریه کنی

اما یهو کم کم بعد چند ماه حس حماقت میکنی

دوباره دلتنگ میشی

بعد دوباره حماقت 

و در اخر به تنفر شدید میرسی

بعد تنفر هم بی تفاوتیه

من پارسال یه نفر رو یه طرفه دوست داشتم بهش هم نگفتم بعد دقیقا ۳ ماه هم از چشمم افتاد 

می ترسم ازدواج کنم اگه ازم بپرسه قبلا عاشق شدی چه جوابی بهش بدم 

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 

من شش ماه با یکی بودم و هیچ حسی نداشتم حتی ناراحتم نبودم کات کردم وقتی وارد رابطه جدید شدم کلا یادم رفت

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
زمان میتونه حلش کنه الان اگر دلت یهو براش تنگ میشه اشکالی نداره که گریه کنی اما یهو کم کم بعد چند ...

نه بهش فکر میکنم حالت تهوع میگیرم زشتم نبود بگیم بخاطر ظاهرشه پسر بدیم نبود بعضی وقتا حس می‌کنم سالم نیستم

خودتوسرگرم یک ادم جدید کن سعی کن خودتو سرزنش نکنی همه اشتباه میکنن ولی میتونی این بار دقت بیشتری روی زیبایی چهرش داشته باشی که زود دلت زده نشه🙃ولی ۹۰درصدپسرایی که چهره ی خیلی زیبایی دارن تنوع تلبن و خیانت میکنن..

«دوست داشتن آدما ربطی به کنار هم بودنشون نداره»
من پارسال یه نفر رو یه طرفه دوست داشتم بهش هم نگفتم بعد دقیقا ۳ ماه هم از چشمم افتاد  می ترسم ...

بالاخره اگه میخواین اونم صادق باشه توی زندگی آیندت

باید راستشو بگین دیگه

خودتوسرگرم یک ادم جدید کن سعی کن خودتو سرزنش نکنی همه اشتباه میکنن ولی میتونی این بار دقت بیشتری روی ...

اون متوسط بود تنوع طلبم نبود بیشتر خودم اینجوریم حالا کسی که منو نمی‌شناسه صادق باشم

تو رابطه بودم باهاش یبار فهمید بهش خیانت کردم فقط درحد چت بود

بعد همش به خودم میگم تو که میدونستی دوسش نداری چرا باهاش موندی سه سال کم نیست