من شکست عشقی نخوردم اصلا نمخامش ولی 3 سال باهم بودیم یعنی میخاستمش اواخر سه سال زده شدم جداشدیم ولی همش تو فکرمه نه اینکه دلم تنگ شه هی خودم سرزنش میکنم این چی بود تو رفتی باهاش بعد بدبختی اینه مثل اسکلا خاستم باهاش ازدواج کنم خونوادم میدونستن یسالع کات کردیم همه این یسال همیشه دارم بهش فکر میکنم مثلا چند وقت پیش بهم درخاس فالو داد حالت تهوع گرفتم از پروفایلش (عکس خودش بود)
هیچ بدی بهم نکرد فقط یدفع من بکار باهاش کردم گفت نمیبخشمت نمیدونم اصلا اوکی نیستم یعنی چی کنه نمیخامش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتوسرگرم یک ادم جدید کن سعی کن خودتو سرزنش نکنی همه اشتباه میکنن ولی میتونی این بار دقت بیشتری روی زیبایی چهرش داشته باشی که زود دلت زده نشه🙃ولی ۹۰درصدپسرایی که چهره ی خیلی زیبایی دارن تنوع تلبن و خیانت میکنن..