2777
2789
عنوان

امشب زدم بیرون.....😭

3329 بازدید | 161 پست

شوهرم از یه جا بهش فشار خورده مطمئنم با بدرفتاریاش بداخلاقیاش متنفرم ازاین حالتا....من میدونم خونوادش دخالت کردن یچیزایی گفتن سگ شده میپره بهم...امشب فشار اومد بهم زدم بیرون اومدم ی شهر دیگ خونه اقوام...بچم دختره یک سالشه انداختم اومدم نگرانشم چیکار کنم؟؟

پدرم گفته میام میبرمت خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جتلابخاطردخترت کوتاه میوپدی

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

خوب چرا بچه ات رو انداختی اومدی

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
اون چه گناهی کرده باید بچتم میبردی 

نمیداد😭 قبل اینکه بیاد پشت تلفن میگف برو نباش برو طلاق بگیر بچمو بزار برو😭😭😭😭

حالم بده چه گناهی کردم ک تاوانشو باید بدم

بچه را چرا ول کردی تو دیگه کی هستی

شوهرت اخلاق نداره مقصر اون بچه که نیست مگه زباله هست که انداختی و رفتی 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
حتی ی زنگ نزد بگه کجایی حتی نگف نرو فوشم میداد یه حرفایی بهم گف چشم دیدنشو ندارم

توروخدابلای سردخترت نیاره

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖