2777
2789
عنوان

از جیش گرفتن دخترم

207 بازدید | 21 پست

سلام خوبین 

ماه دیگه دخترم میره تو دوسال از ماه پیش از پوشک گرفتمش اما ممکنه روزی یکبار یا بیشتر تو شلوارش جیش کنه و اینکه اصلا جیش رو نمیگه باید خودم ببرمش میرم خونه کسی یا موقع خواب پوشک میکردم ولی از امشب میخوام پوشک نکنم و فقط ببرم تو خواب جیش کنه

میخواستم بدونم این گاهی ول کردن ها مال همه بچه هاست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون زود گرفتی. وهنوز اموزش پذیر برااین قضیه نیس،،از۲سال ونیم تا۳ سال شروعشه

چرا انقد عجله میکنید براپوشک گرفتن بچه ها اخه؟براش شورتک اموزشی بگیر

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

چقدر زود گرفتی بنظرم 

دختر منم دوسالو یک ماهشه مشاور گف زوده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

شبا رو پوشک بگیر مخصوصا اگه شیر میخوره از موقعی پوشک نبند که دیدی کامل جیش نکرد و خودش پوشک نخواست

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

هنوز خیلی کوچیکه ک توخواب ببریش جیش گنه

پسر من نزدیک ۳سالشه تا نبرم دسشویی جیششو نمیگه

شبا هم بعضی شبا توپوشک جیش میکنه بعضی شبام نه

باید ببنی دخترت کی امادگی داره بهش فشار بیاری دراینده شب ادرای میگیره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
چون زود گرفتی. وهنوز اموزش پذیر برااین قضیه نیس،،از۲سال ونیم تا۳ سال شروعشه چرا انقد عجله میکنید بر ...

مامان من نزدیک یسال از پوشک میگرفت 🤣بدون دعوا و استرس 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

بچه من اللن سه سال رو رد کرده جیش رو میگه . اما گاهی میبینم خیس کرده کمی . اما  اونیکی رو مجبورم مای بی بی ببندم. اصلا انجام نمیده تا مای بی بی ببندم . ۴ روز هم نگه میداره خودشو حتی 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .