2777
2789
عنوان

خانوما بیایین درامدمون بگم با دوتا بچه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 116 پست
به خدا هیچی مون نمیشه قارچ بخوریم ،کدو بخوریم دست به دست بدیم،خودمون به فکر خودمون باشیم 

شما هم شدی اون آخونده که میگفت روزی یه وعده غذا کافیه...

با نخوردن ما مشکل جامعه حل میشه!!نه عزیزم این راه حل نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوق اولین ماهمو دادن چند روز پیش همه رو دادم بهزیستی خیلیم خوشحالم با اینکه خودم احتیاج داشتم&nb ...

یادمه بچه بودم میگفتم بزرگ شدم میحام ب بهزیستی .سالمندان پرورشگاه اینا کمک کنم هه الان یه جفت کفش ب خودم نمیتونم بخرم

اره بابا مرغ فروش محل و آرایشگره مقصره

مقصر ما هستیم که حاضریم وقتی یه چیزی گرون میشه بیشتر ازش خرید کنیم ذخیره کنیم براش صف بکشیم دست و پا بشکنیم،مقصر ما هستیم به جای مراقبت پوستی دنبال مژه و ابرو و ناخن فیک هستیم ،مقصر ما هستیم میتونیم لباس تکراری بپوشیم مثلا شما حساب کن ۲۰ نوع شلوار هست شلوار مام استایل ،مام فیت،بگ،نیم بگ،لوله ای،کارگو،ساپورتی و غیره و غیره نمیشه ما دو تا ساده یه هر نوع داشته باشیم و استفاده کنیم مثلا امسال چند تا زنجیر اضافه میکنن یا یه طرح گلدوزی چیزی شلوار رو یه اسم میزارن میدن یک میلیون ،بله مقصر ما هستیم وقتی درآمد کمتر داریم پس باید درست هزینه کنیم،اما وقتی شما درامدت لارج هست راحت باش .

مقصر ما هستیم که حاضریم وقتی یه چیزی گرون میشه بیشتر ازش خرید کنیم ذخیره کنیم براش صف بکشیم دست و پا ...

نه والا درآمد من صفر لارجه.میدونی میفهمی بازدن شاخ و برگ نمیشه جلو گرونی و...گرفت باس از ریشه درس باشه؟؟؟

کاربری دست دونفر
مقصر ما هستیم که حاضریم وقتی یه چیزی گرون میشه بیشتر ازش خرید کنیم ذخیره کنیم براش صف بکشیم دست و پا ...

چقد حرفات جالبه،یکی دیگه دزدی میکنه و دستش تو جیب ملته بعد ما مقصریم😂😂😂 با مهران رجبی نسبتی داری!!😐

دوستان یه سوال چرادوستانی که وضعیت مناسبی ندارن ازکهنه استفاده نمی کنن ومای بی بی استفاده می کنن&nbs ...

چون انواع قارچ و...میاره من به شخصه از خودم میزنم اما بچم نه .ماهانه ۲۶۰ اینا پول ملی بی بی بچمه مارک ببم ۳۰ تایی میگیرم قیمت بسته ۶۰ تومنه از فروشگاه.کهنه بخرم حتی پول مایع شستنش از این بیشتره

کاربری دست دونفر
کاش همه مشکلات ما این بود...

عزیز من شما مثلا ۴ نفر هستین یه نفر کار میکنه معلومه که درآمد کمتر هست ،شما باید یا خودت کار کنی یا اینکه بر حسب درآمدت زندگی رو برنامه ریزی کنی،منم مثل شما هستم مثلا میبینم درآمدم نمیرسونه میشینم حساب میکنم چی کار میتونم بکنم،آخونده درست میگه وقتی کسی هیچ تلاشی نکنه درآمدش کم باشه باید هم ی وعده غذا بخوره اونوقت فرق اون آدم با کسی که هم بچه نگه میداره هم مادر هست هم همسر هم کار میکنه معلوم میشه .

عزیز من شما مثلا ۴ نفر هستین یه نفر کار میکنه معلومه که درآمد کمتر هست ،شما باید یا خودت کار کنی یا ...

همه آدما نمیتونن دلایلی کار کنن.راس میگی اونی که درآمد وکار داره رفاهش بیشتره اما اصل گرونی تورم جامعه برا همه هست.مگه کارهم تو جامعه پرهههه

کاربری دست دونفر
چقد حرفات جالبه،یکی دیگه دزدی میکنه و دستش تو جیب ملته بعد ما مقصریم😂😂😂 با مهران رجبی نسبتی داری! ...

عریزم همه جای دنیا همین هست اونی که درآمد بیشتر داره مرفه تر هست و اونی که درآمد کمتر داره فقط یک راه داره یا تلاش اضافه تر برای درآمدزایی یا کم کردن توقعات خودش،الان گوشی دستت هست بزن از هر کشوری دوست داری مطلب بخون راجع زندگی هاشون،راجع درآمد 

منم دارم میگم مثلا خودم بعد اقساط و فلان و فلان برام پول کمتر میمونه پس من باید درست مدیریت کنم ،درست خرید کنم،اندازه بخرم ،در حد نیاز بخرم