2777
2789
عنوان

خانوما بیایین درامدمون بگم با دوتا بچه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 116 پست
واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نذاریم با پول های ما برن ترکیه و ...

چیکار کنیم مسیولیمن فکر مردم باشن؟!/میدونی با آرایشگر و....گرونی حل نمیشه کیسه خردیدا خود به خود کم میشه نترس.مرغ نخریم بگنده.قیمتشو نمیارن پایین .گرونی دست پایینیا نیس بالایی هارو بچسب

کاربری دست دونفر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نذاریم با پول های ما برن ترکیه و ...

نه خرید میرم نه رنگ اینا میزارم نه مرغ میخرم 

من توی نه زندگی میکنم 

پارسال ک اینطور بود 

امسالم هنرکنم شاید بتونم...

چیزی ب ذهنم نیومد ک بتونم بکنم😭😭😭

چیکار کنیم مسیولیمن فکر مردم باشن؟!/میدونی با آرایشگر و....گروهی حل نمیشه کیسه خردیدا خود به خود کم ...

نفرمایید مسئولین ما که دلسوزترررررین و بهترررررین مسئولان جهانن عزیزم🤭😂🤣

من چی بگم با ماهی هشت تومن زندگی میکنم تازه از همون هر دوماه یک تیکه طلا میخرم حدود دو گرم اینا اگ س ...

نمیدونم چجوری خرج خونرو کم کنم ک از اونور بتونم خوب ب خودمم برسم .ولی بچه دارم نمیتونم از خوراکش بزنم هر روز شیر گوشت میوه و..باید بخوره غذای ساده هم نمیهوره

حتما رنگ دوس نداری مثل من🙂

دوست دارم اما واقعا واسم سخته مثلا ی دکلره کنم دو ملیون هزینه بدم همه ش هم حرف مفت که جنس گرون شده و فلان،تصمیم گرفتم انجام ندم تا به حق شون قانع بشن وقتی ۲۰۰ تومان الی ۴۰۰ تومان هزینه مواد میشه.

چرا این همه دستمزد!!!!!!

پدرشوهر من یخورده کمک میکنه ولی خب بیشتر ما کمک میکنیم تا اونا مالی نداریم ک زیاد کمکشون بکنیم فقط ک ...

من چشمم به خداست نه بنده هاش 

اینا فقط از من دور باشن 

ازما نخان هیچ چی ازشون نمیخایم

زن و شوهر حقوق دارن معلوم نیس چیکارمیکنن ب همه سوپرمارکتی ها بدهی دارن 

هرکی براخودش پس اندازه میکنه پنهونی از نسیه میخورن 

متاسفم واقعا سرهمدیگه کلاه میزارن و الکی قسم میخورن

چیکار کنیم مسیولیمن فکر مردم باشن؟!/میدونی با آرایشگر و....گرونی حل نمیشه کیسه خردیدا خود به خود کم ...

به خدا هیچی مون نمیشه قارچ بخوریم ،کدو بخوریم دست به دست بدیم،خودمون به فکر خودمون باشیم 

دوست دارم اما واقعا واسم سخته مثلا ی دکلره کنم دو ملیون هزینه بدم همه ش هم حرف مفت که جنس گرون شده و ...

کار خوبی میکنی چه کاریه آخه 

من خودم نهایت دلم ی تغییر رنگ مو بخواد خودم میخرم رنگ میکنم البته مدتیه که اونم از چشمم افتاده و قانعم به نرمی و لطافت موهای طبیعی خودم..کاشت و ماشت و اینا هم ندوس و مفتم برام انجام بدن نمیخوام