درامد شوهرم زیاد مشخص نمیکنه گاهی ۳۰ گاهی ۴۰ گاهی کمتررر گاهی بیشتر در کل معلوم نیس گاهی هم چیزی نیس ولی ماهی ۱۰ تومن قسط میدیم ۱۲ اینا خورد خوراکه ولی من نارحتم همش دلم میگیره چزا بچه دوم اوردم
واقعا همه گی ناراحتین،باشه پس بیایین ققط یک امسال رو آرایشگاه نریم نذاریم با پول های ما برن ترکیه و این ور اون ور عکس بگیرن سلفی بزارن ما هم بعد ی هفته با موهای زرد قناری سر کنیم،یه امسال خرید نکنیم خرید لباس تا فروشنده ها ادب بشن کمتر طمع کنن دوبله حساب میکنن،یه امسال کمتر بخریم دونه ای خرید کنیم تا مرغ فروش مجبور بشه بریز سطل زباله ،به اندازه خرید کنیم هر چیزی لازم داریم دونه ای خرید کنیم نریم فروشگاه با چرخ خرید پر بیاییم، نه به هرچی اضافه خرید میکنیم،دست به دست هم بدیم امسال نه کاشت نمیدونم مژه و ابرو و رنگ مو و ....نه به لباس عید بزار همه شون بمونه توی فروشگاه ببینم کی خرید میکنه با این قیمت ها
من چی بگم با ماهی هشت تومن زندگی میکنم تازه از همون هر دوماه یک تیکه طلا میخرم حدود دو گرم اینا اگ سی تومن دست من باش کلی پس انداز میکنم البته ک منم خیلی چیزا کم کسر دارم اما برا آینده پس انداز میکنم محتاج کسی نشم
خدایی شوهر منم تلاش میکنه اما چون از صفر شروع کردیم پشتیبان هم نداره پدرمادرش دکور تشریف دارن فقط .ه ...
پدرشوهر من یخورده کمک میکنه ولی خب بیشتر ما کمک میکنیم تا اونا مالی نداریم ک زیاد کمکشون بکنیم فقط کاراشون رو انجام میدیدم مثلا خونشون رو میخواستن درست کنن خودشون پول دادن ولی ما اینجا اززندگی و کار زدیم رفتیم براشون خونه درست کردیم ۸تا۱۰ساعت فاصله داریم باهاشون ما بخوایم برا خودمون خونه درست کنیم دیگه واقعا نمیتونیم مگر اینکه اونا کمک کنن گفتن پول دستشون بیاد کمک میکنن تا ببینم چی میشه اگه برادرشوهرم قصد زن گرفتن داشته باشه کمک ب ما کنسل میشه