2777
2789
عنوان

خانوما بیایین درامدمون بگم با دوتا بچه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 116 پست

فقط اینایی که می‌گن برنامه ریزی نداری

حالا من با استارتر کاری ندارم

تا حالا توی تهران مستاجر بودید ؟

قیمت ها سر به فلک کشیده 

برای یه خونه معمولی رو به پایین باید ۱۵ میلیون اجاره بدی!!!

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ خوردخوراکی؟!! ما دونفریم خوردو خوراکی ب ۳،۴تومن میرسه میگم چقدر زیااادد میخوریم😂🤦‍♀️

بچه کوچیک خیلییییی فرق داره ....

من امروز برای مدرسه بچم جشنواره غذا بود فقط ۱.۵ دادم پیراشکی گوشت برای ۴۰ نفر درست کردم

منم دوتا بچه دارم ۱۰ تومن حقوقمونه ۶ونیم قسط میدیم اصلا هم پشیمون نیستم بچه ی دوم آوردم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
مگ میشه ماهی ۵ تومن الان انقدر گرونی ادم یبار میره سوپری ۵۰۰ خرج میکنه

باور کن تا ماه پیش من توی خونه مستاجری شوهرم ماهی ۵میلیون ۶۰۰می گرفت ۸۰۰بیمه می دادیم یک و نیم اجاره و یه تومن قسط🙄

خوش بحالت بابا شوهر من ماهی فقط 9تومن میگیره. همیشه هم خونمون دعواست سر پول

من دعوا نمیکنم همین ک میاره یه غذای خوب ب بچه هام میدم گافیه ولی من از خودم زدم لباس اینا خیلی وقته بیرونی درست حسابی نخریدم

حالا بچه ها هی میگید درآمدش خوبه ولی بعضیا انقد قسط و وام دارن انقدم پول درارن وسط ماه دستشون خالی م ...

دقییییقا ...‌

شاید یکی درآمدش عدد بالایی باشه ولی کلی قسط داره ....

یه کسی درآمدش پایین تره ولی خب همه ش دست ش می مونه ....

و دوم اینکه برکت پول هم هست 

....

نباید کسی که درآمد شوهرش کمه ناراحت بشه و قیاس بکنه شاید برکت زندگی کاور کنه اون کمبود درآمد رو

اگه الان تو فکر بچه دار شدن و نشدن بودی این حرفو می زدی یه چیزی ولی الان که بچه داری این حرف و فکر چه معنی می ده؟ یه تار موی بچه ات رو با هیچ پولی عوض نکن حتی فکرش رو هم نکن. من که همیشه می گم پسرم بالاترین و ارزشمند ترین چیز دنیاس.