2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 39 پست
خیلی غیبت کردی عزیزم. درس عمومی معمولا دو واحدیه.یعنی هفته ای یک جلسه.درسته؟ ۴جلسه غیبت میشه یه ما ...

سه جلسه میشه یراش غیبت کرد من سه جلسه قبل غیبت کردن بودم یک جلسه برای فوت عموم که شد چهارتا و بهش گفتم این یک جلسه عموم فوت شده بود حتی اعلامیه رو هم بهش نشون دادم بعد اصلا برای درس عمومی چهارتا اوکیه این خیلی عقده ای بود

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
خب بگو حداقل ۹ اینا بده که مشروط نشی ببین چند بده مشروط نمیشی بگو یا یه استادی رو واسطه کن حداقل مشر ...

نمرات و بسته عقده ای

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اعتراض کن .اینجوری غیبتت موجه هست .لااقل قبلش میگفت حذف میکردی

صبح بهش زنگ زدم آب پاکی و ریخت رو دستم گفت من پاست نمیکنم خیلی هارو هم مثل تو انداختم

مرتیکه بیشعور عقده ای

واقعا مطمئنم کارماشو پس میده 

سه جلسه میشه یراش غیبت کرد من سه جلسه قبل غیبت کردن بودم یک جلسه برای فوت عموم که شد چهارتا و بهش گف ...

آخ آخ آخ

چقد این استاد عقده ی دیده شدن داره!!!

دانشگاه متاسفانه خیلی هرکی هرکیه. 

فقط میتونم بگم خدا کمکت کنه!

برو آموزش ببین حذف نمیکنن برات.

زمان ما، یکی دونفر تو آموزش بودن خداپیغمبر حالیشون بود،کمک میکردن.