با شرایط سخت متاهل و بچه کوچیک دانشگاه دولتی رشته سختی و میخونم ترم پیش یه درسی و بخاطر فوت عموم چهار جلسه غیبت کردم با استاد حرف زدم قبول کرد نامرد امروز که نمره ها اومد دیدم با صفر انداختتم درصورتی که ۱۷ شده بودم و باعث شده مشروط بشم😭😭😭فقط دارم گریه میکنم چرا واقعا باید این قدر عقده ای باشم استاد ها ؟؟؟
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
خیلی غیبت کردی عزیزم. درس عمومی معمولا دو واحدیه.یعنی هفته ای یک جلسه.درسته؟ ۴جلسه غیبت میشه یه ما ...
سه جلسه میشه یراش غیبت کرد من سه جلسه قبل غیبت کردن بودم یک جلسه برای فوت عموم که شد چهارتا و بهش گفتم این یک جلسه عموم فوت شده بود حتی اعلامیه رو هم بهش نشون دادم بعد اصلا برای درس عمومی چهارتا اوکیه این خیلی عقده ای بود
کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت.وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم،من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.
خب بگو حداقل ۹ اینا بده که مشروط نشی ببین چند بده مشروط نمیشی بگو یا یه استادی رو واسطه کن حداقل مشر ...
نمرات و بسته عقده ای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صبح بهش زنگ زدم آب پاکی و ریخت رو دستم گفت من پاست نمیکنم خیلی هارو هم مثل تو انداختم