2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 39 پست
آها خب یعنی ۱۲ واحد بیشتر نمیتونی برداری درسته؟ زیاد سخت نگیر میگذره 

اره بخاطر همین ناراحتم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
رشتتون چیه ؟ 

مهندسی ژنتیک

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخاطر همین ناراحتم 

اصلا ارزش نداره خودتو انقدر ناراحت کنی تجربه شد دیگه به حرف هیچ استادی اعتماد نکنی و زودتر حذف کنی یا سر امتحان نری که غیبت بخوری نه که صفر بشی.

بعد چرا بهت صفر داده اعتراض بزن

میتونست زیر ۹.۵بده که معدلت داغون نشه.

اصولا استادای درستی عمومی گیرترن

واقعا منکه ازش نمی‌گذرم حداقل میتونست بهم بگه حذف کنم من با شرایط بچه کوچیک مردم تا درس خوندم بیچاره شوهرم یکماه غذا و مرتب کردن خونه تعطیل بود من فقط درس میخوندم 

اصلا ارزش نداره خودتو انقدر ناراحت کنی تجربه شد دیگه به حرف هیچ استادی اعتماد نکنی و زودتر حذف کنی ی ...

اره واقعا این نهایت عقده ای بودنشو میرسونه

واقعا منکه ازش نمی‌گذرم حداقل میتونست بهم بگه حذف کنم من با شرایط بچه کوچیک مردم تا درس خوندم بیچاره ...

الان هم حرص خوردن و غصه خوردن کاری رو درست نمیکنه بیشتر خودتون اذیت میشید..

ایشالا ترم بعد جبران میکنید

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

اره بهشم گفتم حالا فایدش چیه مهم اینه که مشروط شدم 

به نظرم دوباره بهش پیام بدید که استاد من این درس رو میخواستم حذف کنم چون شما فرمودید 4 جلسه مشکلی نیست امتحانشو دادم  نمیدونم دیگه

با هر استادی که صمیمی هستی ازش خواهش کن باهاش صحبت کنه شاید نظرش برگشت . نمی تونی برای روزی که غیبت ...

باورت میشه گواهی هم جور کردم فرستادم براش گفت اوکیه الان که نمرات بسته شده اینجوری صفر داده روانی 

خیلی غیبت کردی عزیزم.

درس عمومی معمولا دو واحدیه.یعنی هفته ای یک جلسه.درسته؟

۴جلسه غیبت میشه یه ماه غیبت!واقعا برا فوت عموت بود؟تخصصی ها رو هم نمیومدی یا فقط عمومیه رو نمیرفتی؟

البته استادت هم آخر نامردیه،صفر آخه؟!!

یه پسره همکلاسیم،استاد باهاش لج کرد،با صفر انداختش،برگه شو برد خود رئیس دانشکده امضا کرد شد ۱۹/۷۵.😂

درس تخصصی بود،میگفتم استادا یه کل کل هایی بین خودشون دارن ولی عمومی،نشان از عقده ی دیده شدن و مهم پنداشته شدن اون استاد رو نشون میده.

به نظرم دوباره بهش پیام بدید که استاد من این درس رو میخواستم حذف کنم چون شما فرمودید 4 جلسه مشکلی نی ...

صبح حتی تا دانشگاهم رفتم گفتن دیگه نمرات بسته شده

اره بهشم گفتم حالا فایدش چیه مهم اینه که مشروط شدم 

خب بگو حداقل ۹ اینا بده که مشروط نشی ببین چند بده مشروط نمیشی بگو یا یه استادی رو واسطه کن حداقل مشروط نشی