2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😭

983 بازدید | 39 پست

با شرایط سخت متاهل و بچه کوچیک دانشگاه دولتی رشته سختی و میخونم ترم پیش یه درسی و بخاطر فوت عموم چهار جلسه غیبت کردم با استاد حرف زدم قبول کرد نامرد امروز که نمره ها اومد دیدم با صفر انداختتم درصورتی  که ۱۷ شده بودم و باعث شده مشروط بشم😭😭😭فقط دارم گریه میکنم چرا واقعا باید این قدر عقده ای باشم استاد ها ؟؟؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید یادش رفته چون سرشون شلوغه قبل امتحان صحبت کردید؟ دوباره یادآوری کنید

اره صحبت کردم گفت نباید غیبت میکردی انداختمت که بفهمی

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
شاید یادش رفته چون سرشون شلوغه قبل امتحان صحبت کردید؟ دوباره یادآوری کنید

حالا جالبیش اینه درس عمومی هم بود

با استاد صحبت کن شاید یادش رفته

صحبت کردم بالاتر نوشتم 

ترم بعد بردار 

الان مشکلم افتادن این درس نیست بخاطر یکه صفر رد کرده مشروط شدم

خب اگه قبل امتحان صحبت کردید و اون قبول کرده میتونستید حذف کنید پس استاد باعث شده درسو حذف امتحانی نکنید و خودش مقصره

حالا جالبیش اینه درس عمومی هم بود

اصولا استادای درستی عمومی گیرترن

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

والا نصف استادهای این مملکت روان پریش هستن، من تو کل عمرم ی استاد درست دیدم که اونم هفته پیش فهمیدم از استادی استعفا داد

الان مشکلم افتادن این درس نیست بخاطر یکه صفر رد کرده مشروط شدم

آها خب یعنی ۱۲ واحد بیشتر نمیتونی برداری درسته؟ زیاد سخت نگیر میگذره 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

خب اگه قبل امتحان صحبت کردید و اون قبول کرده میتونستید حذف کنید پس استاد باعث شده درسو حذف امتحانی ن ...

اره بهشم گفتم حالا فایدش چیه مهم اینه که مشروط شدم