2777
2789

برنامه نویسی تحت وب. اینهمه درس خوندن آخرش هیچی. اینهمه زحمت استرس خستگی آخرش هر آزمونی ک میاد اصلا رشته. مو نمیخواد

زیاد هم بلد نیستم ک خودم برا خودم کار کنم اعصابشو ندارم سخته

نمیشه دیگه تغییر داد درسته کسی اطلاعی نداره

رشتت نرم افزاره؟ اتفاقا خواستار زیاد داره تا چند سال پیش که من فارغ التحصیل شدم که خیلی خواستار داشت درامدشم خوبه

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوساله منتظرم رشته کوفتیم توی یه آزمون استخدامی باشه 

معماری خوندم خیر سرم 

پست بانک نزدیک محل زندگیم بود دوره اموزشیش رو دیدم ولی در نهایت گفتن از تهران قبول نکردن رشته ات غیر مرتبطه 

خود رشته ام رو هم دوست ندارم که ادامه بدم یا تو حوزه خودش کار کنم 

اسیر شدم 

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
رشتت نرم افزاره؟ اتفاقا خواستار زیاد داره تا چند سال پیش که من فارغ التحصیل شدم که خیلی خواستار داشت ...

عزیزم کاشکی. نرم افزار بود. گرایشی از فناوری‌ اطلاعات. رشته برنامه نویسی حتی فناوری اطلاعات هم نیست

کاری هم میشه کرد خبر نداری بریم دانشگاه عوض نمیکنن اخه چ گناهی کردیم

نه نمیشه که 

اون بنده خدا یه مدت میخاست دوباره کنکور بده یه رشته دیگه بخونه ولی منصرف شد گفت ۴ سال هم برای یه رشته هدر بدم آخرش اونو هم برنمیدارن

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
منم به رشته ام اصلا علاقه ندارم چقد سخته. بفهمی راه رو اشتباه اومدی 

من ترم دوم فهمیدم که واسه این رشته ساخته نشدم ولی چی بگم منه بی عقل تا آخرش رفتم که اشتباه بود فکر میکردم فقط دوره لیسانسه اصلا به شغل و ادامه تحصیل فکر نمیکردم

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
نه نمیشه که  اون بنده خدا یه مدت میخاست دوباره کنکور بده یه رشته دیگه بخونه ولی منصرف شد گفت ۴ ...

دیگ کی. حوصله داره از اول بخونه  انقد دوست داشتم آموزگاری بخونم. گریه ام گرفت بخدا. حق داره گریه کنه 

من ترم دوم فهمیدم که واسه این رشته ساخته نشدم ولی چی بگم منه بی عقل تا آخرش رفتم که اشتباه بود فکر م ...

اره منم فکر میکردم یه لیسانس دیگ. تموم میشه ولی الان فهمیدیم چی شده  چ گندی زدیم😓