2777
2789
عنوان

برامردی که رابطه براش مهم ؟3ماه تنبیه زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 34 پست
اخه خیلی بخشیدم به اندازه موهای سرم اتش انتقامم خیلی شعله کشیده منوبدجوری خوارکردتوفامیلش وپیش خانوا ...

مردهابچه هایی بیش نیستند.بیشترزندگی هاهمینه.باورکن زندگی هاازدورقشنگه.زندگی هرکسی ازداخل خودش رومیسوزونه.وازبیرون دیگران رومیسوزونه.ولی بپذیرماکه ازدواج کردیم یه چیزهایی روبه دست می آوریم ویه چیزهایی روازدست میدهیم باازدواج😁ولی این همسرت خوبی نداره؟؟؟به خوبی هاش فکرکن وبدی هاش روپررنگ نکن درذهنت.به حرف ونگاه مردم اهمیتی نده.ولی یادبگیرین همون طورکه کسی ازروابط ۲نفره ولحظات شادتون خبردارنمیشه،مشکلاتتون روهم به دیگران منتقل نکنه

اومی بیند.درمحضراوهستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما چندسالته؟ نیازه مرده تو وجود و ذاتشه وقتی با همون نیاز یک انسان رو درست و ایجاد میکنه پس ق ...

سی و دو سالمه و ی پسر هم دارم،پس ن بی تجربم ن بچه 

این حرفارو تو سرمون میکردن ک مردا هر غلطی بتونن کنن 

نیاز فقط واسه مرد ک نیست،واسه زن هم هست،ب ی اندازه!سخته درک این قضیه؟؟

این کار ک تنبیه کنی مثلا توهین نیست؟خوبه مرد هم بگ خانممو تحریم کردم؟؟ 

در ضمن چرا فک میکنید هر مردی برده پایین تنشه؟ من یازده سال و اندی هستش ک همسرمو میشناسم ابدا توی این قضیه ضعف نداره،شده طولانی مدت هم اختلاف بوده ولی تا اون مورد اختلاف حل نشده بحثی از این قضیه نبوده،یا اصلا مدلی نیست ک فک کنی میتونی توی رختخواب گولش بزنی!این مرده ن کسایی ک فک میکنید باید مث ی گرگ گرسنه آب دهنشون آویزوون باشه واسه رابطه و نقطه ضعفشون باشه!  

هرچیزی جای خود تاکید میکنم،هر چیزی 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁