2777
2789
عنوان

برامردی که رابطه براش مهم ؟3ماه تنبیه زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از مردایی ک این قضیه انقد واسشون مهمه ک بشه باهاش تنبیهشون مردع،یا اینک انقد ضعفشون باشه ک با ...

گلم شما چندسالته؟

نیازه مرده تو وجود و ذاتشه

وقتی با همون نیاز یک انسان رو درست و ایجاد میکنه پس قطعا چیز کم و پیش پا افتاده ای نیست

تو دین ما هم این موضوع و رفع نیاز همسر از اوجب واجباته

شما اینو باید بدونی وقتی همسرت روح و روانش تخلیه نمیشه ممکنه یک خانم کاملا عادی که تمام بدنشم پوشیده باشه براش تحریک کننده باشه و آخر ضربش به رابطتون میخوره

پس در کل این موضوع تو ذات مرد هست

خیلی دلم شکسته چجوری دلمواروم کنم؟

شمادرجایگاه یک مادروهمسرهستی،ببخش‌بابخشش بزرگی خودت رونشون بده.خدابااون عظمتش میبخشه.امشب هم شب مهمی هست.شب شهادت امام هفتم.اگرمعتقدهستی،ببخش واسه خاطرفرزندان گلت.ولی یک کوچولوشرط بگذارواسش.نرم وملایم برخوردکن.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
شمادرجایگاه یک مادروهمسرهستی،ببخش‌بابخشش بزرگی خودت رونشون بده.خدابااون عظمتش میبخشه.امشب هم شب مهمی ...

اخه خیلی بخشیدم به اندازه موهای سرم اتش انتقامم خیلی شعله کشیده منوبدجوری خوارکردتوفامیلش وپیش خانواده اش دلم نمیخوادسمتم بیاد