2777
2789
عنوان

خونریزی شدید در عادت ماهیانه

371 بازدید | 23 پست

خانوما من وقتی پریود میشم به شدت خونریزی دارم

و مدت زمان طولانی تا ۱۲ روز شده بعضی وقتا

دکتر رفتم بهم قرص داد استفاده کردم

الان ۴ روز شده و خونریزی شدید

منظمم نیستم به نظرتون مشکلی دارم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر سونوگرافی نفرستادت؟؟؟؟

نه نفرستاد حتی کم خونی شدیدم دارم به طوری ک وقتی عادت میشم دست و پاهام یخ میزنه و بی حس میشه

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
شاید کم خونی داری یا کم کاری تیروئید. من کم کاری داشتم به شدت خونریزیای شدید داشتم ولی ۵ روزه تموم م ...

الان من قرص مصرف کردم ۴ روزه تموم میشه ولی خونریزی شدید

تازگی این جور شدی ؟  سو نوگرافی از رحمت رفتی

نه از قبل همینطور بودم

نه دکتر سونو ننوشت 

نه نفرستاد حتی کم خونی شدیدم دارم به طوری ک وقتی عادت میشم دست و پاهام یخ میزنه و بی حس میشه

منم مثل تو هستم همراه با درد خیلی خیلی خیلی وحشتناک که میمیرم و زنده میشم.استفراغ و حالت تهوع و سرگیجه که دیگه نگم.هربار میرم زیر سرم و آمپول چند بار هم از درد از هوش رفتم.اگه راهکار پیدا کردی به منم بگو

منم مثل تو هستم همراه با درد خیلی خیلی خیلی وحشتناک که میمیرم و زنده میشم.استفراغ و حالت تهوع و سرگی ...

منم همینطوری ام و انقد ضعف دارم ک نگو