2777
2789
عنوان

اسهال و استفراق بچه یک ساله

259 بازدید | 17 پست

سلام پسر من ۱۰ روز بود اسهال داشت یه روزم تب کرد الان سه روز استفراغ میکنه هرچی میخوره رو بردم دکتر وای تاثیری نداشت 

بچه م آب شده 

کسی تجربه داره کمکم کنه 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم همین شرایطو داشت دکتر براش شربت دمیترون(براتهوع بچه ) پودر سابولار(برا اسهالش) شربت زینک و

و خشک کننده نوشت سرموقع بهش دادم شکر خدا دوسه روزه خوب شد.غذا هم کته ماشک با ماست .سیب و موز و آبمیوه بهش بده زود خوب میشه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

مشکلم بیشتر استفراغ شه 

دختر منم یک ماه پیش همین وضع بود گلاب به روت یه بار اسهال شد اما آبم میخورد بالا میاورد بردمش بیمارستان نزدیک خونمون قسمت اورژانس بهش سرم زدن بخدا همون شد دوساعت خوابید بلندشد گفت گشنمه اشتهاش خوب شد دیگم بالا نیاورد تنها چاره اسهال و استفراغ سرم

منم پسرم همین شرایطو داشت دکتر براش شربت دمیترون(براتهوع بچه ) پودر سابولار(برا اسهالش) شربت زینک و ...

چقدر عالی که خوب شده ایشالا بلا بدور باشه ازی.    پسرتون بالا میاورد؟

[QUOTE=327265019]چقدر عالی که خوب شده ایشالا بلا بدور باشه ازی.    پسرتون بالا میاورد؟[/QUOTE

ممنون گلم انشاالله نینی گل شما هم زود خوب میشه عزیز

اره هم بالا میاورد هم اسهال شدید داشت فقط آبمیوه زیاد بهش بده اب بدنش کم نشه اون شربته هم که ضد تهوع هس بهش بدی خیلی خوبه دیگه بالا نمیاره . کته با ماشک عالیه برا اسهالش حتی شده دوتا قاشق کوچیکم باشه بهش بده

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

[QUOTE=327265019]چقدر عالی که خوب شده ایشالا بلا بدور باشه ازی.    پسرتون بالا میاورد؟[/QU ...

مرررسی عزیزم.  حتما انجام میدم.  امیدوارم همیشه سلامتی باشه براتون