2777
2789

از روز چهار شنبه سرما خوردم 

کلاسامم نتونستم برم خیلی خسته شدم 

نسبت به همه چی بی امید شدم 

دلم میخواد بشینم گریه کنم اما باز سرم بیشتر درد میگیره 

الانم سرم سنگینه 

با خودم میگم کی خوب میشم دیگه 

برای معدلمم حرص میخورم 

میگم اگه بشم ۱۸ چی 

یا کمتر از ۱۸ 

دلم میخواست ۱۹ رو بشم 

خیلی خستمم😔

نسبت به همه چی بد بین شدم

کمی باهام حرف بزنید چیکار کنم؟😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزمممم توروخدا حرص واسه درس و نمره نخور 

من پزشکم همیشه خودمو با نمره و اینا مریض کردم 

الان خیلیییی پشیمونم 

چون چه ۱۰ بگیری چه ۲۰ فرقی نمیکنه عزیزم غصه الکی به دلت نده سلامتیت مهمه

من همیشه نمره هام پایین بود افتاده هم داشتم 

یکی از دوستام واسه یه نره گریه میکرد همیشه هم ۲۰ نهایت ۱۹

الان دوتامون یه دانشگاه و یه رشته ایم 😂😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

با حرف زدن مشکلت حل نمیشه اگه فقط ذره ای خودتو دوست داشتی اینهمه سر درس فشار نمیآردی اینو یه معدله۱ ...

هم چون فشار وارد نکردم به خودم معدلم شده این دیگه 

به خاطر درسامم که سرما نخوردم

کلا نمیدونم چرا نا امید شدم

منم تو موقعیت تو که بودم دقیقا عین تو بودم ولی از من زه تو نصیحت سراین چیزا نه حساس باش نه حرص بخور.نمیگم تلاش نکن ولی خودتم داغون نکن.الان من شدم یه آدم کمالگرا ی افسرده.مواظب روانت باش بعدا یادت نمیاد سر چی خودتو اذیت کردی ولی نمیتونی روان داغونتو درست کنی

واسه نمره هم حق داری نگران باشی

منم مثل تو بودم

سال اخر بچه ها همه رفتند اردو من گفتم نزدیک امتحاناس نمیام (در این حد) و نتیجه اش هم دارم میبینم ولی بیشتر تلاش کن وقتت رو اگر از دست دادی به این فکر کن که چطور جبران کنی نه اینکه چرا از دست دادی و حالا چی میشه و اینا

😂😂😐 متاسفانه هیجوقت واسه نمره حرص نخوردم که این موضوعو درک کنم ولی خیلی حرص نخور در اون حدم ارزش ...

آخ توچقدشبیه منی😂منم اصلا برام مهم نیست نمره یادم نمیادتاحالا بخاطردرس حرص خورده باشم😂

ببین من نمره ترم اولم افتضاح شد ولی تلاشمو چندین برابر کردم ترم دوم ک تو کنکور تاثیر داره و نهایی هست مهمه اگه دبیرستانی هستی بخون که اون رو عالی بشی 

گذشته رو بذار کنار چیزی هست که گذشت با ناراحتی نمیتونی کاری رو درست کنی اما با تلاش چرا 

خب دیگه منم ده دقیقه استراحتمو کردم برم ادامه ریاضی رو بخونم 🤏👩‍🦯

آخ توچقدشبیه منی😂منم اصلا برام مهم نیست نمره یادم نمیادتاحالا بخاطردرس حرص خورده باشم😂

😂😂

والا ارزش نداره 

هیچی به خصوص درس نباید به عصابت لطمه بزنه😂

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)