2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا تو دلیه منم دعا کنید ریسکم خیلی بالاست و دو هفته دیگه وقت امینیو سنتز دارم

عزیزم ان شاالله خبر سلامتی شو بگیری نگران نباش منم وحشتناک ترین روزای زندگی مو گذروندم واقعا سخته درکت میکنم

عزیزم ان شاالله خبر سلامتی شو بگیری نگران نباش منم وحشتناک ترین روزای زندگی مو گذروندم واقعا سخته در ...

من ریسکم ۱:۸ هستش برا همین مثل مرغ بال و پر کنده روزها رو با گریه و بی قراری به شب میرسونم کاش حداقل آخر داستان منم به خوشی تموم بشه😭😭🤗

من ریسکم ۱:۸ هستش برا همین مثل مرغ بال و پر کنده روزها رو با گریه و بی قراری به شب میرسونم کاش حداقل ...

ببین بخاطر سن بالا هم ریسک می‌زنند من اینجا دیدم ریسک ۱ به ۲ بچش سالم سالم بود همش واسه پوله اینکارا دیگه نمیگن مادر چی میکشه 

ببین بخاطر سن بالا هم ریسک می‌زنند من اینجا دیدم ریسک ۱ به ۲ بچش سالم سالم بود همش واسه پوله اینکارا ...

😭😭😭 به خدا تو کل عمرم اینقدر به هم نریخته بودم

بعد از عمری تصمیم گرفتم باردار بشم اونم با این عذاب روحی

نزاشتن لذت وجود این بچه رو ببرم…

😭😭😭 به خدا تو کل عمرم اینقدر به هم نریخته بودم بعد از عمری تصمیم گرفتم باردار بشم اونم با این عذ ...

عدد آن تی رو دیدم خوب بوده که تیغه بینی هم دیده شده دیگه خیالت راحت مطمئن باش بچت سالمه 

عدد آن تی رو دیدم خوب بوده که تیغه بینی هم دیده شده دیگه خیالت راحت مطمئن باش بچت سالمه 

امیدواااارم عزیزم 

همین امید هرچند متزلزلی که دارم سرپا نگهم داشته

امیدوارم شما هم به سلامت کوچولوتون رو به دنیا بیارید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برا منم دعا کنید

امیدواااارم عزیزم  همین امید هرچند متزلزلی که دارم سرپا نگهم داشته امیدوارم شما هم به سلامت ک ...

چشم عزیزم دعا میکنم ان شاالله بحق امام رضا بچتون صحیح وسالم بغل بگیری منم هنوز جواب دومم نیومده میگن اولی خوب باشه دومی هم اکثرا خوبه میدونم چه روزایی میگذرونی وای خیلی وحشتناک بود برام سیاهترین روزای زندگیم بود از امینوسنتز م نترس حتی کمتر از یه سوزن درد داره خیلی کمتر

چشم عزیزم دعا میکنم ان شاالله بحق امام رضا بچتون صحیح وسالم بغل بگیری منم هنوز جواب دومم نیومده میگن ...

بعدش چطور، از نشتی کیسه آب و لکه بینی و اینا بیشتر میترسم وگرنه حاضرم هر بلایی سر خودم بیاد ولی از این جهنم به خوشی بیام بیرون…. 

انشالله که برات همه چیز عالی پیش بره🙏🏻🙏🏻🙏🏻 

همین که دل منو آروم کردی خداوند دلت رو آروم کنه