2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست
نه من متوجه حرفشون شدم راه برای رفت و امد نکردن زیاده درست میگن  اما اول باید خودم درست شم

ببین عزیزم از من به تو نصیحت برو تو جمع دوستاتون البته تا وقتی هنوز خوب نشدی با شوهرت دو تایی برین هر روز هم یک خصلت خوب شوهرت رو توی یک دفتر دیکته کن وقتی هم برات کاری انجام میده که خوشت میاد تو همون دفتر بنویس من با دوست شوهرم قطع رابطه کردم چون واقعا یه سری حرفا میزد که اذیت میشدم تازه زن و یه دختر شیش ساله هم داره بعضی مرد ها خودشون کرم دارن وربطی به زیبایی نداره واقعا

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

از طرف دیگه پسرا موجودات عجیبی نیستن اکثرشون بچه های خوبین و همونا هم میتونن بد باشن  در صورتی ...

ببین من توی جمع ها بخاطر این مشکلم

خیلی سنگین رفتار میکنم

ولی این سنگین رفتار کردنه هم باز

انگار واسه مردا جذابه ،

تو رو خدا بازم برام بنویس 

من کمکت رو میخوام

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از مشاورا میگفتن شب خواستگاری وقتی شوهرم اومد خواستگاریم من بهش یچیزی گفتم و از اونم خواستم اگر همچین چیزو داره .. بله ما میتونیم باهم خوشبخت بشیم 

ایشون میگفتن من تو دوران دانشگاه کلی پسر دور و برم بود ایشونم خیلی خانم قشنگ و جذابین به شخصه خیلی دوسش دارم 

بخاطر کارای فرهنگی و وگروهی و..و.. و دانشگاهم اکثر دانشجوها پسر بودن 

و ایشون به همسرشون گفتن من برای قلبم یه کلید دارم و هیچ وقت این کلیدو دست کسی ندادم .. و این سوالو از تو میپرسم که توام این کلیدو داری یه نه!

و تو تنها کسی هستی که این کلیدو قراره بهش امانت بدم ازش میتونی درست مراقبت کنی و میتونی قدرشو بدونی؟!

و الان یه زوج خوشبختن:)

-

ببین من توی جمع ها بخاطر این مشکلم خیلی سنگین رفتار میکنم ولی این سنگین رفتار کردنه هم باز انگار ...

بگذر .. ببین و بگذر و بگو رفتار هر کسی به من مربوط نیست 

اونا ارزششون در همین حده! اوکی من که همتراز اونا نیستم. 

من خودمو ارتقا میدم ارزش خودمو بالا میبرم 

و اونا هر فکری که میخوان بکنن به من مربوط نیست

-

بگذر .. ببین و بگذر و بگو رفتار هر کسی به من مربوط نیست  اونا ارزششون در همین حده! اوکی من که ...

درست میگی

من مسئول فکر اونها نیستم

نه فکر اونها نه احساس اونها

من کار درست خودمو‌میکنم

یکی از مشاورا میگفتن شب خواستگاری وقتی شوهرم اومد خواستگاریم من بهش یچیزی گفتم و از اونم خواستم اگر ...

چقدر قشنگ و عاقل

منم میخوام اینجوری باشم

یکی از مشاورا میگفتن شب خواستگاری وقتی شوهرم اومد خواستگاریم من بهش یچیزی گفتم و از اونم خواستم اگر ...

و همسرشونم کلید قلب خودشو به دست این خانم امانت گذاشت 

و قرار نیست هیچ وقت این قرار داد قشنگو خراب کنن.

اگر بخواییم اینجوری فکر کنیم که قرار من مرتکب خیانت شم و باید درمان کنم هیچ وقت تمومی نداره ..

چون این جامعه ی ماست هر کجای دنیا بری همینه پس ..

یسری خط قرمزا ..

بالا بردن ارزش خودت ..

راحت کردن خیال خودت از همسرت که اگر اتفاقی افتاد راحت مطرحش کنی تا کمکت کنه..

اینو بدونی که این عادیه ممکنه برای هر کسی اتفاق بیوفته..

کنترل کردن احساساتت!

بعد با خیال راحت میتونی ازدواج کنی

-

وقتی خودت ناراحتی ازاینکه نکنه پات بلغزه و وفادارنباشی یعنی اینکه پاکی وپاک موندنتون و دوست داری پس ازحرف اون روانشناسه ناراحت نباش چون تو خودت وبهترازاون میشناسی. درضمن اگه عاشق شوهرت باشی هیچ مردی به چشمت نمیاد اولین هدف توی زندگیت این باشه که به خدا وفادار باشی بعدشوهر 

اینم بدونی یسری قوانین داره این دنیا و سر یه مداری میچرخه ادمی که عاشق اینه خیانت کنه پسرا بهش توجه کنن این اتفاق میوفته 

اصلا دنیا حول همین میچرخه که براش موقعیت هارو پیش بیاره ..

اما تویی که میترسی از خیانت..تویی که اینقدر اهمیت داره برات 

و اگر خدایی نکرده این اتفاق بیوفته همین دنیا و قوانینش خودش نجاتت میده و از این امتحانات سر بلند بیرون میایی ..

و هر دفعه هم قوی تر میشی:))

-

وقتی خودت ناراحتی ازاینکه نکنه پات بلغزه و وفادارنباشی یعنی اینکه پاکی وپاک موندنتون و دوست داری پس ...

مهم نیست که یه نفر عاشق شوهر باشه یا نه و یا حتی عاشق شوهر نباشه یه نفر دیگه رو دوست داشته باشه ..

روب خودش کار میکنه تا اونو از فکر و ذهنش بیرون کنه ..

و ارزش خودشو بدونه به هیچ عنوان سمت اون شخص نره و هر کسی میتونه عاشق باشه عشق مقدسه میتونه بهترین باشه برای همسرش و همسرشم دوست داشته باشه محبت کنه و اون شخصو برای خودش تو یه قسمت از قلبس نگه داشته باشه و تمام 

همینو بس حتی به خودش اجازه نده که به اون فرد فکر کنه و همیشه فکرشو ازش دور کنه اما مثل یه خاطره ی مقدس اونو پیش خودش داشته باشه و به زندگیه حالش برسه ..

البته برای این باید ادم روی احساساتش کنترل داشته باشه وگرنه خیلی سخت میشه براش و ممکنه زندگی خودشو به هم بریزه

-

و همسرشونم کلید قلب خودشو به دست این خانم امانت گذاشت  و قرار نیست هیچ وقت این قرار داد قشنگو ...

من‌ نمیخوام این احساسات عجیبم رو با نامزدم در میون بذارم 

میترسم که دور بشیم سرد بشه اذیت شه

ادمیزادیم دیگه ، 

چرا میگی که بهش بگم؟

چی بگم دقیقا؟

من‌ نمیخوام این احساسات عجیبم رو با نامزدم در میون بذارم  میترسم که دور بشیم سرد بشه اذیت شه ...

نه نهههه هیچ وقت بهش نگی ..

مرده و دست خودشم نیست ..

منطزورم اینکه بهش بگو این ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و من میخوام خیالمو راحت کنی که بهم اعتماد داری و اگر خدایی نکرده مشکلی برام پیش بیاد بتونم با خیال راحت باهات مطرحش کنم تا کمکم کنی که حل شه یا اصلا خودتت حلش کنی ..

تازه شاید اینجوری همسرت خوششم بیاد 

و اینکه بگو تا بحال این اتفاق نیوفتاده خیالشو راحت کن 

اما توی این جامعه ی امروزی احتمالی هست که برای هر کسی پیش بیاد

-

پوشش مناسب داشته باش‌ ب نامحرم نگاه نکن  خیلی جدی با مرد غریبه رفتار کن ک حدشو بدونه  ب ...

راستی مریم چطو به تو گیر ندادن😁🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
حالا اون یه چیزی گفته ، مشاوررکه خدا نیست ، از دل تو ام کامل خبر نداره،… ولی خودت از درونت خبر داری ...

آفرین دقیقا همینه مشاوره انگار خداس ول کن بابا مشاوره یه زری زده اسی رو مریض ترکرده 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️