2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تنوع طلب نیستم بخدا فقط حریم کشیدن بلد نیستم و متاسفانه جاهایی که میریم پر از دختر پسره که ب ...

عزیزم گفتم بهتون ممکنه وسواس باشه به روانشناس خوب مراجعه کن 

شما الان چی میخای بگی ، نمدونم ؟ منکه نگفتم تنوع طلبه، گفتم اگه به وضع خودت شک داری ،.. خب شک داره ...

نه عزیزم بقیه رو گفتم قربونت

خودش شک داره چون ممکنه وسواس باشه

مهربون ترینم تک تک سلولهام ازت ممنونن حواسم رو خیلییی به خودم جمع میکنم قول میدم کارهایی که بچه ه ...

عزیزمییی❤️🌹

عادی باش افکار بقیه برای خودشونه... تو خانمانه و غیرتمندانه رفتار کن و روی خودت تعصب داشته باش حتی ..هیچ کسی جرعت نمیکنه نگاه چپ بهت بندازه

یه اتفاق برا من افتاد برات میگم بدونی که ممکنه برا هر کسی اتفاق میوفته و کاملا عادیه و حتی اگه روزیم برات اتفاق افتاد راحت ازش بگذر و فراموشش کن 

تولد یکی از نزدیکانم  بود من برای یکاری بدون اینکه روحمم خبر داشته باشه وارد اتاقی شدم و فکر میکردم کسی نیست اما پسر اقواممون اونجا نشسته بود من بهش اهمیت ندادم کارمو انجام دادم 

میخواستم برم بیرون یهو با دستش نشون داد که برم کنارش بشیم!!

یهو غیرتی شدم 😂 خیلی عجیب بود رفتارم شاید تو اون موقعیت ناخداگاه اینکارو کردم تو حالت عادی از دستم خارجه.. با یه حالت خاصی بهش نگاه کردم که هر کسیو خجالت زده میکرد از اتاق رفتم بیرون بعد از این حتی روش نمیشد سرشو جلوم بالا بگیره

و دیگه هیچ وقت تکرار نشد:)

-

من ندیدم عکس می‌ذاری یبار دیگه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اخه به شوهرت چی بگی بگی من از فلان اخلاق دوستت خوشم اومده😐

نه من متوجه حرفشون شدم

راه برای رفت و امد نکردن زیاده

درست میگن 

اما اول باید خودم درست شم

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
عزیزمییی❤️🌹 عادی باش افکار بقیه برای خودشونه... تو خانمانه و غیرتمندانه رفتار کن و روی خودت تعصب د ...

غیرت داشتن روی خودم!

چقدر قشنگ بود!

وای خیلی قشنگ بوددد

غیرت داشتن روی خودم! چقدر قشنگ بود! وای خیلی قشنگ بوددد

ببین تضمین میکنم اگر همچین اتفاقی برات بیوفته و تو دوست نداشته باشی و متنفر باشی از همچین موقعیت هایی که نیروهای تاریکی برات به وجود اوردن معجزه وارانه بهت الهام میشه که چطور بهترین رفتارو از خودت بروز بدی و از اون مهلکه خودتو نجات بدی :)))

-

اصلا تنوع طلب نیستم بخدا فقط حریم کشیدن بلد نیستم و متاسفانه جاهایی که میریم پر از دختر پسره که ب ...

گلم ببین اینا هیچکدوم ربطی نداره حریم اینه که توفکرت غیر از همسرت نباشه همسرت رو با هیچ کسی که ومخصوصا کسی که باهاش صحبت میکنی مقایسه نکنی ومثل رفتار هایی که الان مد شده رفتار نکنی توی جمع سبک نخند با هیچ کس هم غیر از محارم وشوهرت دست نده شوخی های زننده هم توی جمع ها نکن اگه از این شوخی ها هم باهات کردن محل نده اصلا یعنی من نشنیدم این میشه حریم

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ببین تضمین میکنم اگر همچین اتفاقی برات بیوفته و تو دوست نداشته باشی و متنفر باشی از همچین موقعیت های ...

از طرف دیگه پسرا موجودات عجیبی نیستن اکثرشون بچه های خوبین و همونا هم میتونن بد باشن 

در صورتی که تو یسری خط قرمزای محکممم داشته باشی که تنها کسی که میتونه اون خط قرمزارو بشکونه فقط و فقط همسرت باشه و تامام نیازی نیست از هیچی بترسی ...

و اینجوری بقیه پسرای دور و برتم به خودشون اجازه نمیدن فکرای نادرستی داشته باشن

-

ببین تضمین میکنم اگر همچین اتفاقی برات بیوفته و تو دوست نداشته باشی و متنفر باشی از همچین موقعیت های ...

مجلا خیلی عاشقتم خیلی

الهی راه زندگیت هموار باشه