2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست
سعی کن بیشتر دره     ک.ونتو     بگیری

این چه طرز حرف زدنه خجالتم خوب چیزیه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست که یه نفر عاشق شوهر باشه یا نه و یا حتی عاشق شوهر نباشه یه نفر دیگه رو دوست داشته باشه .. ...

نت برداشتم حرفای قشنگت رو

حالم خیلی بهتره جدا

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

لازم نیست حریم بکشی

توهم خوشگل بودنو از سرت بیرون کن 

همچنین توهم جذب آدما! 

بهترین مردی که تونستی جذب کنی شوهرته 

دیگه از اون بهتر نمیتونی

بقیه برای تفریح سرگرمی میخوانت

بشین سرجات و زندگیتو بکن 

عزیزم همش ب این فکر کن ک مردا ب چشم یه زن هرزه نگاهت میکنن اگه زیاد خودمونی بشی و آخرش هیچ کاری هم نکنی بهت انگ هرزگی میزنن و بدنام میشی..آش نخورده و دهن سوخته‌...ب این فکر کن ک اگه زیاد با کسی خودمونی بشی آخرش با هم قاطی میشین و اگر یه بار خیانت کردی دفعه های دیگه عادی میشه و شوهرت بفهمه ممکنه طلاقت بده یا آبروی خانوادت بره ..بعدش میشی دستمال دست مردا و هیپ زنی دیگه باهات حرف نمیزنه و کسی هم باهات ازدواج نمیکنه فقط برا دوستی چون همه زن سرسنگین دوس دارن ولی شاد و سرزنده...با خانما انرژیتو خالی کن و حرف بزن...ب این فکر کن همه مردا مث هم هستن و با زن فرق دارن و نگاهشون جنسیه

خیلی ها تو همین سایت عکسشونودیدم خیلی خوشگلن و متاسفانه شوهراشون خیلی بدن و خیانت و... میکنن یک درصد هم به ذهن اون خانم خطور نمیکنه من ک خوشگلم و... پس برم منم خیانت کنم و طلاق بگیرم. به خاطر بچشون واستادن و دارن میسوزن و میسازن. اونوقت شماااا فکر میکنی ممکنه متعهد نباشی؟؟؟ متاسفم واقعا.

ببشتر رو ازدواجت فکر کن

خیلی ها تو همین سایت عکسشونودیدم خیلی خوشگلن و متاسفانه شوهراشون خیلی بدن و خیانت و... میکنن یک درصد ...

واسه خودت و هوشت متاسف باش دختر جون

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه

اسی جان ابدا ربطی به قیافه نداره ها. به حیاء رفتاری ربط داره. بمعنی بداخلاق بودن هم نیست ،کسی که حیاء رفتاری داشته باشه یکسری خطقرمز و چارچوب داره. مثلا در برخورد با مرد نامحرم یکسری واژه ها رو انتخاب نمی کنه جانم عزیزم نمی کنه . این چارچوب های رفتاری رو که داشته باشی بقیه خودشون متوجه میشن که چه شکلی باید برخورد کنند. اسم بی قاعده برخورد کردن رو اجتماعی بودن نداریم...

عزیزم راهکار میخوای یکی کنترل چشمت هست و یکی دیگه حفظ حجاب کاملت هست یک فلسفه دستور خدا به مردان و زنان این که چشمان خودتون رو مراقبت کنید و حجاب رو رعایت کنید همین حفظ روابط درون خانوادگی هست ...

بعد خدا اول به مردا دستور میده چشماشون رو حفظ کنن و حجابشون رو رعایت کنن ولی بعدش به خانملا علاوه بر چشم ،چون زیبایی و ظرافتش بیشتر هست زن دستور میده خیلی از جاهای بدنش رو بپوشونه 

آهای خانومی که که آرایش غلیظ میکنی و نیمه برهنه میای تو خیابون بدون که خواسته یا ناخواسته داری یک مرد رو از زندگیش سرد میکنی تو این قضیه هم تو مقصری هم اون مرد چشم چرون ولی به قسم میگم حتی اگر ذره ای چراغ سبز نشون ندی تو هم شریک خیانتشی چون اونو از زنش سرد کردی ...

حالا شاید خوشگل نیستی  تیپت جلب توجه میکنه به این دقت کردی ایا؟

اسی من کل تاپیکت رو خوندم 

منم خودم یه ترس پنهان دارم ، با اینکه واقعا همسرمو دوست دارم و بهش متعهدم ، حتی یه فیلم می بینم زیاد رو مردها فوکوس نمیکنم، حتی توی خلوت خودم، چشم و گوشم هم حیا داره و...

اما میگم نکنه تو موقعیت قرار بگیرم، مثلا چالشی که حضرت یوسف داشت🤣🤦🏻‍♀️ ،  نکنه تو همچین موقعیتی خودمو وا بدم و دیگه آدم خوبی نباشم 😭

پس قضاوتت نمی‌کنم ، به نظرم آدم تو موقعیت ها خودشو می‌شناسه...

راستی خیلییییییی دوست دارم ببینمت با تعاریفی که بچه ها داشتن، توروخدا دوباره عکس بذار ، من آنلاین می‌مونم