2777
2789

من نمیفهمم چرا میگن از پدر و مادر خود مراقبت کنید همانطور که اونا تو بچگی از شما مراقبت کردن😐😐

به چندین دلیل این حرف اشتباهه ❌❌

اولا اینکه ما نخواستیم به این دنیا بیایم

پدر و مادر این تصمیم رو گرفتن پس وظیفه شون بوده وقتی کوچیک بودیم ازمون مواظبت کنن چیزی به گردن ما نیست

بعدشم

مراقبت از یه نوزاد ۳-۴ کیلویی راحت تره یا یه سالمند ۷۰-80 کیلویی؟؟؟

اگه به خاطر بارداری بدنتون تحلیل رفت ، دندون ها و استخوان هاتون ذخیره کلسیم شو از دست داد 

درد و مریضی های مختلف به سراغتون اومد 

این تقصیر بچه تون نیست اون نمیخواسته به دنیا بیاد، شما برای ارضای جسمی و روحی خودتون اونو به دنیا آوردید پس شما در قبال اون صد در صد موظف هستید نه اون در قبال شما

از این گذشته نمیدونم چرا بعضی ها فکر میکنن بچه های این دوره زمونه که توان مراقبت از خودشونم ندارن ، میان از پدر مادر مراقبت کنن🤔 واقعا خنده داره

✔یادتون باشه عصای پیری شما الان ، تغذیه سالم ، لایف استایل درست ،عضلات و ماهیچه هاتون و حقوق و بیمه بازنشستگی تونه ، نه بچه هاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها در برابر پدر و‌مادر وظیفه دارن

ولی بچه دار شدن برای اینکه عصای پیری پدر و مادر بشن ظلم به فرزنده معنیش اینه خودتو نخواستن یه عصا لازم داشتن برای پیریشون 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

اگه همه نظرشون مثل شما بود انسان ها خیلی وقت پیش منقرض شده بودن ...

چه بخواهیم چه نخواهیم وظیفمونه‌ وقتی پیر شدن کمکشون کنیم 

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

من اینجا یه بار گفتم وظیفه بچه نیست که پدر و مادر نگه داره اگر هم نگه میداره داره لطف میکنه یه نفر اومده میگه پسر بزرگ نکردم که منو نگه نداره منم گفتم اگه خانومش راضی نباشه چی؟ میگه غلط می‌کنه کاری میکنم طلاقش بده 😐🤲 گفتم من نمیتونم با مغز زنگ زده ی شما در بیفتم شمارو با جهالت تنها میذارم

برگشته میگه چون تجربه بچه داری نداری اینو میگی کامنتتو نگه دار چند سال بعد که بچه دار شدی بیا نگاه کن ببین نظرت عوض شده یا نه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

درسته این  هدف اشتباه ..مثلا همسر من میگه یه دختر بیاریم برای پیریمون..میگم اصلا خودخواه نباش تو برای خودت میخوایش پس خودش چی 

اگه زندگی براش اونجوری پیش نره چی ..؟؟؟

باتوجه به شرایط زندگی خودم میگم

.ولی اگه تو تو اون زندگی به جایی رسیدی لذتش بردی مدیون هم پدر مادری ..

حالا انقد هم لازم نیس بی عاطفه باشیم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

من اینجا یه بار گفتم وظیفه بچه نیست که پدر و مادر نگه داره اگر هم نگه میداره داره لطف میکنه یه نفر ا ...

پسرا مراقبت کنن؟ دو بار😂

وقتی پیر شد میاد کامنتشو نگاه میکنه پشیمون میشه

فمینیست💚🕊          (چی چشمه وابو نه چی گوراو) 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣چه سمی بود

آره بابا

گفتم تو که مغزت معیوبه خدا به داد عروس آیندت برسه از همین الان معلومه چه فتنه ای هستی

عصای پیری ما پوله هر کی پول داشته باشه ملت همه عین پروانه دورت میگردن اگه نداشته باشی حسابت نمیکنن

همینم مونده برم زیر منت عروس یا دختر که لقمه هامو بشماره (مجردم کلی گفتم)

اگه پول داشتم که بی منت پرستار میگیرم اگه نه با پای خودم میرم خانه سالمندان

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫