2777
2789

خدا رو شکر عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا برای مامانم دعا کن دعا کن خبر خوب بشنوم امروز 

دعا کن بیماری سرطان از تنش بیرون بره مشهدیا از طرف من به آقا سلام برسونید بگید کمکم کنه 

خدایا ؛ حال بد مارا به حال خوب خودت تغییر ده💝
چ خوب  واسه منم دعا کن به عشقم برسم 😊

امیدوارم کلی اتفاق خوب تو زندگیت بیوفته😍🌻

خودت و عزیزات سالم و سلامت باشین و به هر خواسته ای داری برسی❤

واستون یه عشق واقعی و پایدار آرزو میکنم😍

کاربری من و دوستم👭

میشه برام دعا کنی دماغم خوب در بیاد 

عمل کردم تازه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
امیدوارم کلی اتفاق خوب تو زندگیت بیوفته😍🌻 خودت و عزیزات سالم و سلامت باشین و به هر خواسته ای داری ...

ممنون از دعای قشنگت 

امیدوارم عاقبت بخیر شی گلم 🥰

الحمدالله حمدا کثیرا 🤍

امیدوارم شما هم هرجا هستی حال دلت خوب باشه و به خواسته هات برسی❤🌻

مرسی عزیز جان و همچنین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

تو رو خدا برای مامانم دعا کن دعا کن خبر خوب بشنوم امروز  دعا کن بیماری سرطان از تنش بیرون بره ...

از ته قلبم از خدا خواستم سلامتی رو به مامانت بده🥺❤

انشالله خیلی زود حالش خوب میشه

۵ تا صلوات واسش فرستادم

کاربری من و دوستم👭