2777
2789

من یجا دارم کار میکنم از 8 تا 5.30 عصر گاها تا 6 هم میمونم اما اضافه کاری ندارم حقوقم13 تومنه بیمه ام بیمه تکمیلی دارم حقوقهامون به موقع واریز میشه گاها اعیاد و مناسبتها هدیه داریم اول خوبیاش و گفتم و حالا بدیاش یه همکار دارم روانیه مریضه فقط فکر اذیت کردن منه تمام روز باهاش تنش دارم اعصابم و بهم میریزه دو دفعه انتقال دادم اما چون سابقه اش بیشتره حق و به اون دادن و ماجرا رو جوری جلوه داد که حتی من و مقصر هم کرد حالا تحمل این محیط برام خیلی سخت شده خونه میام تحت تنش روزم انرژی ندارم عصبیم و شوهرم ناراضی میگه استعفا بده بیا بیرون سخته برام دوباره کار جدید پیدا کنم  با چالشهاش روبرو بشم تو خونه موندن و بیکاری هم اذیتم میکنه بگید جای من بودین چکار میکردین؟ میرفتین یا میموندین ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال یه کار جدید باش ولی تا وقتی کار جدید پیدا نکردی همینجا بمون 

اون همکارتون هم اگر مافوقتون نیست سعی کن خیلی باهاش چشم تو چشم نباشی که نتونه ناراحتتون کنه ، رفتارش فقط با شما اینطوریه یا با همه همینه؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

میرفتم سرکار و سعی میکردم دیگه اون فرد هرکاری میکنه عکس العمل نشون ندم اگر هم‌میخواست اذیتم کنه فقط لبخند میزدم و کار خودم و میکردم و اینجوری نشون میدادم برام مهم نیستی بعد یه مدت خودش بیخیال میشه