2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید بمونم یا استعفا بدم بدجوری گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 57 پست
اگه باور نمیکنن از کاراش و بی ادبیاش فیلم بگیر یا صداشو ضبط کن که دیگه نورچشمی مافوقت نباشه

وای اینکار و کردم ویس چت همه چی با کلی سند و مدرک رفتم جلو اما خیلی راحت گفت سوتفاهم برات پیش اومده ما فلانی و میشناسیم سرش به کار خودشه باید درکش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارامون بهم ربط داره برای اینکه من و بد جلوه بده بی نظم بازی در میاره من و میبره زیر سوال بعد داد و ...

ماهم داشتیم همچین کسی رو

خداروشکر یه کاربهتر براش جور شد و رفت

انشالله برای تو یا همکارت هم یه کار بهتر پیدا بشه

من ادم صلح طلبی هستم فقط بخاطر اینکه نمیتونم سرکار تنش رو تحمل کنم حس میکنم نابودم میکنه

ولی دیروز دیگه از کوره دررفتم

خیلی بد بود 

فهمیدم تنها راه نورچشمی شدن دادن گزارش کار مداومه باید همیشه به مدیر یاداوری بشه من دارم کارهام رو به نحو احسن اانحام میدم اینجوری مدیر میفهمه فعالم اگر کم کاری باشه بازهم به نفعم تموم میشه هررررررررکاری که در جهت اهداف محل کارت کردی باید و باید به گوش مدیر برسونی حتی اگر اون کار جز وظایف روتین روزانه هست

زنه یا مرد؟ میشه یه نمونه کارشو بگی؟

زنه کلی از من کوچکتره سواد درست درمون نداره فرهنگ زیر صفره جای خیلی بدی زندگی میکنه که پاتوق افراد بزهکاره من تحصیلاتم مدرکم و رزومه ام بالاتره 

صبوررررررررر باش 

کاراتو  درست انجام بده همه رو یه جوری علامت بزار حالا نمی دونم کارت چیه من حسابدارم همه چی رو بکاب میگرفتم رمزم میذاشتم رمز کاربریم رو هیچ وقت باز نمی ذاشتم که کسی ازش استفاده کنه 

یه بار یه نفر که زیر دست من بود ورداشته بود از سند من کپی گرفته بود برده پیش مدیر که اینو اشتباه زده 

رفتم بکاب رو اوردم ضایع شد بهشم گفتم به جای اینکه بخوای زیراب منو بزنی جامو بگیری ازم چیز یاد بگیر احمق من ده برابر تو سابقه دارم یک درصد هم فکر نکن که من برم تو میای جای من یه نفر بیاد از من بدتر باشه میخوای چیکار کنی ؟؟؟؟؟؟

و اینکه تایمی رو که دنبال اتو از منی دنبال دنبال پیشرفت خودت باش

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
صبوررررررررر باش  کاراتو  درست انجام بده همه رو یه جوری علامت بزار حالا نمی دونم کارت چیه ...

بخدا کارم و درست انجام میدم همه چی مرتب منظم و به روز اما با یک کلمه حرف الکی که کار فلانی و پیگیری نکرده مدیر من و توبیخ میکنه بی دلیل اجازه حرف زدن هم بهم نمیده خیل ی شرایطم سخته برم سختم میشه بمونم هم سخته میگن نه راه پس داری نه 

پیش دقیقا خودمم

آقا یه سوال، بعد جای جدید که میره مصاحبه باید بگه شاغلم یا نه؟؟ چون میپرسن از آدم 

نمیدونم دقیق

ولی اره میپرسن انگار

باید بگی شاغلم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نمیدونم دقیق ولی اره میپرسن انگار باید بگی شاغلم

عزیزم میشه بیای تاپیک آخرم نظر بدی؟؟ راجع به کار و شغل هست 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بخدا کارم و درست انجام میدم همه چی مرتب منظم و به روز اما با یک کلمه حرف الکی که کار فلانی و پیگیری ...

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

تو همچین شرایطی بودم خیلی اذیتم میکرد موندم چندماه بعد ازدواج کرد رفت خلاص شدم ازدستش

اول کار بعدی رو پیدا کن بعد از اینجا استعفا بده. چون بیکاری هم خیلی سخته.

یه مدت تحملش کن تا کار جدید پیدا کنی.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!