2777
2789
نه تنبلی ندارم تا زیر شونمه تازه کوتاه کردم

میشه برام یه تاپیک بزنی من هر جقدر تاپیک میزنم کسی ننیاد بخدادخسته شدم بنویس قرص فیناستراید برای مو خوبه کیا استفادا کرده ریزششون قطع شدخ یا موهاشون پر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی نگم براتتت یه بار یه فیلمی تو تلگرام دیدم اب پیاز و میگرفت با الوئه ورای جوشونده و روغن زیتون ...

😂😂😂😂🤦عزیزم اینی که میگم نهایت یک یا دو قاشق غ باشه نه پاشی چهار پنج کیلو پیاز بگیری ابشو بزنی😅😅😅😅

🥰🥰🥰

برامن که نمیده فاسد هم نشده

منظورت اینه با شامپو قاطی میکنی؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
درحد یکی دوقاشق میریزم تو شامپو قاطی میکنم 

اهان

ممنون🌹

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
میشه برام یه تاپیک بزنی من هر جقدر تاپیک میزنم کسی ننیاد بخدادخسته شدم بنویس قرص فیناستراید برای مو ...

عزیزم اجازه نداد لینک بذارم عکس میذارم برو تو اون سایت نظرات کسایی که استفاده کردنو بخون

میشه برام یه تاپیک بزنی من هر جقدر تاپیک میزنم کسی ننیاد بخدادخسته شدم بنویس قرص فیناستراید برای مو ...

عزیزم من پستتونو دیدم رفتم تحقیق کردم

اکثرا بد گفته بودن

میگفتن هورمونای مردانه رو زیاد میکنه عوارض زیاد داره

یه نفرم اینو گفته

عزیزم بهتره این قرصو نخوری. برا ریزش مدهات از داروخانه چیزای تقویتی بگیر اما این قرصو نخور من خوردم.یک سال بعد از قطع دارو هم باردار شدم اما برای بچم یه مشکلی پیش اومد که یه دکتر بهم گفت میتونه از عوارض همین قرص باشه

بازم خودتون بیشتر تحقیق کنین 

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
عزیزم من پستتونو دیدم رفتم تحقیق کردم اکثرا بد گفته بودن میگفتن هورمونای مردانه رو زیاد میکنه عوار ...

واقعا این قرص رو توردین جه مشکلی پیش اومد برلی ریزشتون موثر بوده این دارو هورمون مردانه رو میاره پایین

واقعا این قرص رو توردین جه مشکلی پیش اومد برلی ریزشتون موثر بوده این دارو هورمون مردانه رو میاره پای ...

من نخوردم گلم دیدم شما راجع بهش سوال دارین رفتم تحقیق کردم چندتا از خانوما اینطوری گفتن داخل همین نی نی سایت

برین سرچ کنین اسم قرص رو داخل نی نی سایت واستون تاپیکاش میاد

اللهم عجل لولیک الفرج❤️