2777
2789
اگه حجم موهاتون خوبه پره خودتون رو درگیر این چیزها نکنین 

حجم موهام قبلا خیلیی پر بود سر اینکه تحریم شدیم و شامپویی که استفاده میکردم نیومد شامپومو عوض کردم ریزش گرفتم نسبت به قبلا  کم شده حجمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حجم موهام قبلا خیلیی پر بود سر اینکه تحریم شدیم و شامپویی که استفاده میکردم نیومد شامپومو عوض کردم ر ...

اسم شامپوت چی بود خب مگه چقدر کم شده خدارو شکر کن که حجمش خوبه و کچل نیستی با گذشت زمان هم مو حجمش کمتر میشه چند سالته

برامن که نمیده فاسد هم نشده

واییی نگم براتتت یه بار یه فیلمی تو تلگرام دیدم اب پیاز و میگرفت با الوئه ورای جوشونده و روغن زیتون میریخت تو ظرف و استفاده میکرد من اینو دیدم رفتم درست کردم ریختم اب پاش زدم به موهام از ۱ متریم نمیشد رد شد انقدر بوی بدی میداد میوهام با کلی عق زدن نیم ساعت موند رفتم شستمم😂😂بعدش گفتم من غلط کنمم دیگه بزنم ریختم دور همشو

واییی نگم براتتت یه بار یه فیلمی تو تلگرام دیدم اب پیاز و میگرفت با الوئه ورای جوشونده و روغن زیتون ...

به نظرم پیاز خطری هست رو هر مو جواب نمیده رزماری بزن من شنیدم پیاز ممکنه ریزش و بدتر کنه

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

اسم شامپوت چی بود خب مگه چقدر کم شده خدارو شکر کن که حجمش خوبه و کچل نیستی با گذشت زمان هم مو حجمش ک ...

هد اند شولدرز بود شاید از ۶ سال پیش تاحالا یک پنجم موهام نیس ولی اره شکرخدا کف سرم معلوم نیس 

۱۹ سالمه

روغنشو از عطاری بگیرم؟؟

یا روغن یا جوشونده 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!