2777
2789
عنوان

زن بودن زیباست،..

157 بازدید | 9 پست

چرا باید معیار زن با زیبایی سنجیده بشه؟ 

چرا این اجازه رو دادیم به آقایون که راجع به بدن ما صحبت کنند؟

چرا لابیا پلاسی؟  چرا پروتز سینه ؟ 

چرا پروتز لب؟و...

زنان با هر رنگ پوستی و وزن و اندامی و با هر دین و ملیت و قومیتی زیبا هستن

با موی بلند یا کوتاه ،با قد بلند یا کوتاه، با پوست روشن یا تیره و.. هزاران تفاوت ما زن هستیم و زیبا ما با خال و لک صورت زیباییم ، پس نیازی نیست به پر کردن جیب دکتر های زیبایی عملی نیست.،

ما با اندام توپر زیباییم

ما لاغر و اسکینی زیباییم 

ما زنان با زنانگی زیباییم :))

پس زنانگی رو با تبلیغ ها و مد و فشن آمیخته نکنیم

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         

زیبایی ما آدما اینه که با همدیگه متفاوتیم اما رسانه ها میگن باید جوری باشید که میگیم 

چقدر خوبه ما زنا این زنجیره و بشکنیم و قبول کنیم زیباییم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ایول💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی ما آدما اینه که با همدیگه متفاوتیم اما رسانه ها میگن باید جوری باشید که میگیم  چقدر خوب ...

کاملا درسته و همینطور که گفتم سود رو رسانه ها میبرن از تفرقه افکنی

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         

👌👌👌👌👌

من خودمو هرجوری ک هستم دوس دارم

خدایا شکرت 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

👌👌👌👌👌 من خودمو هرجوری ک هستم دوس دارم خدایا شکرت 

و شما خیلی زیبایی :)💚

خیلی قشنگ گفتی ولی کی گفته ژل لب، برداشتن لک و خال و حتیییی لابیاپلاستی بخاطرمرداست؟! بنظرم همه کسایی که این کار هارو میکنن برای خودشونه وگرنه دلیلی نداره ک.......  . 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
و شما خیلی زیبایی :)💚

مرسییییی 😍😍🌹🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خیلی قشنگ گفتی ولی کی گفته ژل لب، برداشتن لک و خال و حتیییی لابیاپلاستی بخاطرمرداست؟! بنظرم همه کسای ...

درود گل دختر 💚

موافقم اما اول از همه فرد باید خودشو دوست داشته باشه وگرنه با ۱۰ تا عمل هم بازم ناراضیه 

و خب ما باید بپذیریم تیرگی و افتادگی واژن طبیعیه و این طبیعت ماست.