2777
2789

دخترم ۶ماهشه امشب میخواست بعد از سه روز مدفوع کنه چنان اشک ریخت و جیغ کشید جگرم کباب شد.چن روز پیش بردم دکتر ۹روز بود دفع مدفوع نداشت با جوشونده ی گل دفع داشت ولی ب دکتر ک گفتم گفتش که گل عوارض داره.بهش هر ۱۲ساعت ۶قطرهBBکر بده...سه روز دادم هیچ فایده نداشت و فقط زور میزد.دوباره بهش گل دادم شروع کرد ب دفع کردن ولی با جیغ و درد.انقدر اشک ریخت ک منم داشتم باهاش گریه می کردم.نمیدونم چکار کنم از طرفی دکتر هیچی بجز قطره بی بی کر تجویز نکرد از طرفی گفت جوشونده گل عوارض داره.موندم چکار کنم.پشتش تا چن دیقه میسوخت  حتی میخواستم تو بغلم بشونمش گریه میکرد.درد میگرفت پشتش...توروخدا راهنماییم کنید.از الان استرس دفع بعدیشو دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک میخوره ؟

از خوبی های شیر مادر اینه بچه یبوست نمیگیرع

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

نه..شیر خودم..از وقتی غذای کمکی شروع کردم اینجور شد.تو غذاشم کره میریزم.هویج و جعفری هم 

عجیبه 

آب جوشیده هم باید بدی

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

از خوبی های شیر مادر اینه بچه یبوست نمیگیرع

نه اتفاقا خیلیا  یبوست میشن . حتی رفالکس هم میشن 

الان اون زمون نیست بگیم شیر مادر خوبه .

به قول معروف  چه غذای خوب و پر ویتامین و بی ضرری میخورن که دربیاد به شیرشون ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .