2777
2789

میخوام مشاور بگیرم چند جا اسمشو تو همین نی نی سایت شنیدم

شما نمیشناسیدش 

ثواب داره اگه میدونید بگید

راهنماییم کنید 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مشاوران کنکوری حلاله در آمدشون ک نحوه ی برنامه ریزی رو ب بچه یاد میدن و بعد ازشون گذارش کار میخان . 

اول تحقیق کن دربارشون و صرفا بر اساس شهرت نرو سمت هیچ مشاوری. اینو منی بهت دارم میگم ک با رتبه سه رقمی از هیچ مشاوری خیر ندید و هر گُلی ب سر زد کار خود بود.

مشاورای مطرح شهرم اینطور بودن ک انقدر شاگرد قبول کرده بودن که نمیتونستن تایم بزارن و حلال کار کنن .

درباره مشاورای مشهور ب این مورد دقت کن

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرج گوگل کن پیدا نمیشه ؟

شمارشو پیدا کردم میخواسم ببینم کارش خوبه یا نه

همین نی نی سایت ک خیلی راضی بودن

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

شمارشو پیدا کردم میخواسم ببینم کارش خوبه یا نه همین نی نی سایت ک خیلی راضی بودن

اهان

ایشلله جواب بدن بقیه

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن
مشاوران کنکوری حلاله در آمدشون ک نحوه ی برنامه ریزی رو ب بچه یاد میدن و بعد ازشون گذارش کار میخان .& ...

ممنون از راهنماییتون

بنظرتون میشه توی ۸۰روز فرهنگیان قبول شد ؟ 

من از تابستون دست و پا شکسته خوندم ولی متاسفانه فراموش کردم

رشتم انسانیه 

ممنون از راهنماییتون بنظرتون میشه توی ۸۰روز فرهنگیان قبول شد ؟  من از تابستون دست و پا شکسته ...

من هم رشتم انسانی بود.

بستگی به سطح فعلیت داره عزیزم .

معدلت چند بود نوبت اول؟

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من هم رشتم انسانی بود. بستگی به سطح فعلیت داره عزیزم .  معدلت چند بود نوبت اول؟

خب حقیقتش من این نوبت اصلااا نخوندم

شدم ۱۷/۸۰ 

ولی خب ترازم گزینه دوم حدودا ۷۵۰۰( البته هیچوقت به بودجه بندی هاش نرسیدم ک کامل بخونم یعنی بخونم بعضی درسارو راحت صد میزنم ) 

معدل پارسالم ۱۸/۸۰ 

ریاضی و زبانم ضعیفه و کمی عربی

خب حقیقتش من این نوبت اصلااا نخوندم شدم ۱۷/۸۰  ولی خب ترازم گزینه دوم حدودا ۷۵۰۰( البته هیچوق ...

عزیزم درست متوسطه . 

فرهنگیان توی انسانی حکم پزشکی توی تجربی رو داره . همه در آرزوشن چون استعداد تمامی انسانی ها تو تدریسه و همچنین علاقشون !

نمیگم نمیشه . چون خیلیا قبلا تونستن .

اما کسی ک حتی توی یک فضای مجازی باشه . ختی نی نی سایت . حتی واتساپ حتی اصلا پیامک ساده !

نمیتونه 

چون هشتاد روز زمان کمیه و شما باید روزانه حد اقل دوازده ساعت مطالعه کنی🙂 حد اقلللل 

معدل نهاییتونو هم خیییلی بخونید . خییییییلی بخونیدددد

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
عزیزم درست متوسطه .  فرهنگیان توی انسانی حکم پزشکی توی تجربی رو داره . همه در آرزوشن چون استعد ...

دوازده ساعت رپ اصلاح میکنم ب سیزده ساعت . دوازده طبق تجربه کمه . الانم دیگه فرصت نداری بگی از دو ساعت شروع میکنم میرسونم ب سیزده ساعت . یهو از سیزده ساعت شروع کن و پاش بمون .

عذر میخام اما اینو ب خودت بگو (خودمم میگفتم تو دوران کنکورم ب خودم )

مثلا شما بگو 

هشتاد روز زندگیِ سگی می ارزه به هدفم 

سگ از سرما اذیت میشه 

تو کوچه میخوابه 

شبا نیمه شب هی بیداره 

پرسه میزنه 

دائم گشنه هستن سگ های خیابونی 

من خودمو باورت میشه تو دوران کنکور با اینا مقایسه میکردم تا سختی ها کمتر اذیتم کنه🤣

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
عزیزم درست متوسطه .  فرهنگیان توی انسانی حکم پزشکی توی تجربی رو داره . همه در آرزوشن چون استعد ...

خیلیییی ممنونم از لطفتون

نمیگم کلا نخوندم ولی جدی نبوده

چشم از فردا بکوب شروع میکنم

دوازده ساعت رپ اصلاح میکنم ب سیزده ساعت . دوازده طبق تجربه کمه . الانم دیگه فرصت نداری بگی از دو ساع ...

اره واقعاااا منم تحت تاثیر قرار گرفتم😂