2777
2789
عنوان

شوهرم به بچه میگه مامانو بزن...😡

1186 بازدید | 63 پست

دیگه جونم به لب رسید از دست این شوهر نفهم....

نشسته بودیم چای میخوردیم...بچه داشت بازی میکرد با اسباب بازی هاش...شوهرم هی بهش میگفت مامانو بزن...منم از صبح تا حالا کلی کار داشتم انجام دادم کمرم در حد مرگ درد میکنه...

بچه هم هی با مشت یا پا یا اسباب بازی هاش میزد تو کمرم...هی هیچی نگفتم 

یدفعه هم لیوان چای و پرت کردم و چیزش گفتم...

شوهرم داد زده خاک بر سر من که بچه رو واسه کی میزارم میرم سرکار...

میگه ککه تو روح پدر مادرت که هیچی یادت ندادن...منم جوابش دادم...

هرچی میگم بچه پرو میشه فردا تو جمع هی میاد منو میزنه میگه اشکال نداره میخوام یجوری بزرگش کنم که همه از دستش فراری باشن😵‍💫😵‍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار دفعه گفتم برا بار هزار و یکمی می‌گم وقتی می‌بینید شوهرتون آدم درست و حسابی نیستش لطفاً اقدام به بارداری و بچه‌دار شدن نکنید  همین شوهر شما فردا که این بچه یکم بزرگتر بشه و همین کارو انجام بده دستشو علم می‌کنه و دو سه تا می‌زنه تو گوش بچه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

این وسط فقط دلم واسه بچه سوخت🤦🏻‍♀️

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙