2777
2789
عنوان

شهید نوید صفری

172 بازدید | 11 پست

میگم تا حالا کسی از شهید نوید صفری حاجت گرفته؟ 

من شنیدم هرکی زیارت عاشورا با خلوص نیت بخونه و تقدیم کنه به روح پاک شهید نوید صفری، ایشون واسطه میشن برا حاجت روایی، اگه هم حاجت برآورده نشه روز قیامت شفاعت میکنند ....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

من ۴۰ تا زیارت عاشورا نذرش کردم، تا هفته ی دیگه معلوم میشه حاجتمو گرفتم یا نه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاق وسط چله ای هستم که به نیت این شهید شروع کردم ،به حاجتم نزدیک شدم تقریبا ۵۰ درصد راه رو پیش بردیم ببینیم تا اخر چله چی میشه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
بله من عزیزم  خیلی شهید عزیزیهههههه چقدرم هم موقع عاشورا خوندم وجودت پرواز آرامش میشه

خوب این خیلی خوبه ، چون انشاالله تو قیامت شفاعت تون رو میکنند...

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
اتفاق وسط چله ای هستم که به نیت این شهید شروع کردم ،به حاجتم نزدیک شدم تقریبا ۵۰ درصد راه رو پیش برد ...

التماس دعا...🙏🏻

الآن من شروع کردم بخون میشه ، به هر دوتا شهید تقدیم کنم؟