2777
2789
میخوام جدا شم چون حس میکنم تهش هیچه ولی خیلی دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم

چند سالته 

منم بهش گفتم تا سال دیگه بمونیم با هم بعدش تکلیقمونو مشخص کنیم 

چون واقعا سختمه اون تنها پسر زندگیه من بوده واقعا☹☹☹☹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کاملا دروغه  مثل آب خوردن فراموش میشه و بعدش آدمای بهتری میان تو زندگیت  الان ع ...

دقیقاها این حرفه تو رو من تایید میکنم کسی بعداز ۸ سال عشق وعاشقی در حد مجنون ولش کرد رفت ازدواج کرد سه سال سوگواری کرد بعدش فراموشش کرد موقعیت های دوستی بعد آغاز شد خدا شاهد هس الان طوری فراموشش کردم حرفاش هم یادم نیس به کی بگی باور کنه خودم هم باور م نمیشه خدا بخواد همه چی میشه

چون خودت نمیخوای 😊 دوست داری با خاطراتش زندگی کنی  هی خاطره هارو تو مغزت مرور میکنی نمیذاری ...

اره اون سه سال که نتونستم فراموشش کنم دقیقا علتش همبن بود که تو الان گفتی

اره اون سه سال که نتونستم فراموشش کنم دقیقا علتش همبن بود که تو الان گفتی

درسته خودتو مشغول کنی خیلی زود از یاد می‌ره 

من حتی عشق پارسالم یادم نیست چون اونقد درگیری ذهنی دارم حتی قیافشو فراموش کردم

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
درسته خودتو مشغول کنی خیلی زود از یاد می‌ره  من حتی عشق پارسالم یادم نیست چون اونقد درگیری ذهن ...

من هم با خیلی‌ها بعد از عشق اول دوست شدم ولی عرض سه یا نهایت دوهفته همشون کات شدن حتی اسم هاشون هم یادم نمیاد الان کلا از تیرماه دوستی رو گذاشتم کنار بابا قسمت خدا باشه حتی با پسر دوست هم نشی میاد آخرت قسمتت میشه

من هم با خیلی‌ها بعد از عشق اول دوست شدم ولی عرض سه یا نهایت دوهفته همشون کات شدن حتی اسم هاشون هم ی ...

فکر میکنم دیگه دیونه شدم تمام فکر وذهنم اونه خیلی دوسش دارم دلم براش تنگ میشه دوس دارم همش باهاش حرف بزنم ولی میدونم آینده ایی باهم نداریم

لطفا لایک نکنید