2777
2789
عنوان

رویا

103 بازدید | 11 پست

یه روزایی روز ادم نیست تمام تلاشتو میکنی ولی مسئله اینه یه آدم نفهم که بهش ربطی نداره خودشو دخالت میده تو بخواطر بیشعوری بقیه خودتو ناراحت نکن بخواطر دسیسه چینیش ناراحت نکن گور بابای همشون برن گم بشن اصلا تو چرا باید ناراحت بشی ؟ اگه مکر و حیله ای به سمت تو دارن الهی به خودشون برگرده بارها این اتفاق برات افتاده پس خوشحال اش تو سرتو بالا بگیر تروخدااا توجه نکن به هرچی میشه اصلا تو جایگاهی نیستن تورو ناراحت کنن تو شخصیت خودتو بالا بگیر تو از هر نظر حرفه ای هستی کاربلد و با تجربه ای کسی که قدرتو نمیدونه چون علمشو نداره چون خودش تهی ه تمرکز کن رو خودت زیباییت آرامشت کارهای آینده ت تو یه سرمایه داری تو تو این سن درامدت در حد گندشونه گوووور باباشون رویاخانوم تو از چی آخه ناراحتی آفرین بهت آفرین که تونستی نه بگی تونستی از جایگاهت یه طورایی دفاع کنی یه آدم بی لیاقت اصلا نباید برات مهم باشه

سلام ببخشید، شما وسواس اچ پی وی زگیل داشتید ،چطورازمایشی داده بودپارتنرتون فهمیده بودزگیل داره ازچه ...

سلام عزیزم من تست ندادم اون خودش قبل رابطه رفت ازمایش داد چون قبلا با کسی که درگیر بوده ارتباط داشته به من گفت تو بدنش هست ولی ضایعه نداشت ماهم دیگه رابطه نداشتیم باهم درحد بغل اینا بود . فردا قراره برم واکسن بزنم یه دوره هم پاورفیت خوردم نگران نباش درکل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ،اگه داخلش کسی پست نذاشته باشه گزینه ها نقطه ای کنار اولین پست که خود تاپیک هستش میزنه عکس سطل زباله هست اگه پست گذاشته باشن باید لینکش رو کپی کنی بزاری توی تاپیک حذف تاپیک نی نی یار حذف تاپیک توی روزهای خاص قبلا که اینجوری بود

واقعا دلم میخواد مریض نشده باشم ارزوم اینه چند سال دیگه این متنمو بخونم و خداروشکر کنم خدایا تو مراقبم باش هوامو داشته باش خدایا ارزو میکنم ارومم کنی من امسال میخوام از زندگیم لذت ببرم دلم میخواد به همه جا سفر کنم تو راه و برام باز کردی پس خودت مراقبم باش به همه جا سفر کنم 500 ملیون پس انداز کنم امسال .......