2777
2789
خیلی دوست دارم ادامه بدم مخصوصا که پدرم همیشه رو تحصیل ما حساس و الان میبینه هیچی نشدم خودمم شرمندشم ...

زبان کتاب لزگی رو بگیر کنکورا رو بزن واژه ها رو حفظ کن

هر چه از دوست رسد نیکوست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد‌. شما چون رشته ت مهم و سخته باید نسبت به بقیه رشته ها سعی بیشتری بکنی.اگه پزشک شدن راحت بود همه ما دکتر میشدیم و مطب میزدیم.فقط خوندن و جدی بودن

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد‌. شما چون رشته ت مهم و سخته باید نسبت به بقیه رشته ها سعی بیشتری ب ...

اینو میدونم

مشکل من ناراحتی از اتفاقی هست که افتاده نه نگرانی از ادامه راه

میشینم میخونم دیگه قصد ندارم ول بچرخم فقط ناراحتم از این که چرا قبل از این نخوندم

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
این ترم رو نگو . 

نمیشه که میبینن

برای پرنده ای که کل عمرش را در قفس گذرانده پرواز بیماری است و برای کسانی که مفهوم پرواز 🦅را نمیفهمند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی. 
خیلی ها در حسرت موقعیت شمان ، یکی ش خودم حداقل یه بار بهم میگفتن پزشکی قبول شدی  دنیا که به آخ ...

آره ولی ناراحتیم از ناشکر بودنمه همه چی واسم فراهم تو جایگاهی که میخواستم و به قول شما خیلی ها حسرتشو دارن قرار گرفتم ولی به جای درس خوندن معلوم نیست چه کار کردم اخه حداقل تفریح هم نکردم وقت تلف کردم از دست خودم ناراحتم که با بی خیالی گذروندم این ترمو و نگران ناراحتی مامان بابامم 

و خب آبروم میره با این وضع نمره ها من به پایین بودن عادت ندارم 

و این که از این استاد بافت شناسیه بدم میاد میخواستم از دستش راحت شم مشکل اینه که اینو افتادم جنین که اونقدر خوندم هم مردود میخوره چون واحدهاشون یکیه