2777
2789
عنوان

ازدواج تو چه سنی 🤔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تخصصی ندارم خواهرم نمیتونم نظر شخصی بدم اونم تو موضوع به این مهمی یک نفر میگفت اونقدر تو نینی س ...

درسته منم میگم با توجه ب هر فرد و موقعیتش زمان خودش خوبه هر چی ب وقتش آدم چ میدونه بعدا چ خاستگاری براش میاد خوبتر یا بدتر البته ک فامیلای ما همه میگن زود

یه دختر ۱۹ ساله دیگه بچه نیست...خانومی شده برا خودش...اگر فکر می کنی ادم پخته ای هستی..و صفات لازم ب ...

واقعا حرفتون اشتباهه نگید تو روخدا😶

شاید ی بچه۱۷و۱۸ساله گول حرف شما رو بخوره و خودش رو به آتیش بکشه

چرا نمیگید اول درس خوندن

چرا نمیگید اول شاغل شدن و استقلال مالی 

چرا نمگید اول سفرای مجردی و تفریح و لذت بردن از جونی

بعد ازدواج

باور کنید تو ازدواج هیچی نیست حتی اگر با بهترین آدم دنیا ازدواج کنید 

مگر اینکه به وفتش تاکید می‌کنم به وقتش

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من خودم ۲۳ ازدواج کردم ولی ۱۰ سال پیش 

توی این عصر بهتره که تا ۲۵ سالگی اصلا به ازدواج فکر نکنین 

اگه هم کیس خوبی اومد فوری ازدواج نکنین و نامزد باشین تا هم اشنا بشین هم بتونین با دست پر وارد زندگی مشترک بشین

اصلا تا ۲۵ سالگی باید اونقدر درگیر کار و زندگی و دانشگاه و تحصیل و ساختن ایده آل خودت باشی که به ازدواج فکر نکنی

بعد از اینها اگه حس کردی از این زندگی لذت میبری که ازدواج نمیکنی چون با تنهاییت حال میکنی

اما اگه دیدی و حس کردی نیاز به پارتنر داری میتونی به رابطه و ازدواج هم فکر کنی

واقعا حرفتون اشتباهه نگید تو روخدا😶 شاید ی بچه۱۷و۱۸ساله گول حرف شما رو بخوره و خودش رو به آتیش بکش ...

خودشون زود ازدواج کردن. از این میترسن که بقیه بتونن پیشرفت کنن. آدم عاقل اینجور کامنتها رو جدی نمیگیره و میفهمه ترفندی پشتشه.

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد

من خودم ۲۳ ازدواج کردم ولی ۱۰ سال پیش  توی این عصر بهتره که تا ۲۵ سالگی اصلا به ازدواج فکر نکن ...

درسته بهتر آدم رو حال خودش و لذتاش تمرکز کنه ولی تهش آدم ب یکی که همدم باشه نیاز داره

تو هر سنی با هر کسی که ازدواج میکنید ادم حسابی باشه ، شخصیت ، خانواده درست درمون ، بافرهنگ باشه نگید خانوادش مهم نیست ، اگه یه ادم درستی رو انتخاب کنید یه عمر ارامش دارید ولی انتخاب غلط یه عمر دردسر و اذیت شدن

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
خودشون زود ازدواج کردن. از این میترسن که بقیه بتونن پیشرفت کنن. آدم عاقل اینجور کامنتها رو جدی نمیگی ...

اخه هم مثل شما پخته و تحصیلکرده نیستن که حرف شما رو بگن

واقعا حرفتون اشتباهه نگید تو روخدا😶 شاید ی بچه۱۷و۱۸ساله گول حرف شما رو بخوره و خودش رو به آتیش بکش ...

ازدواج و درس خوندن و سر کار رفتن همزمان هیچ منافاتی با هم نداره...وقتی کسی به ازدواج نیازداره خوب نیاز داره..باید به اون حسشم پاسخ بده..ولی با آدمش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
درسته بهتر آدم رو حال خودش و لذتاش تمرکز کنه ولی تهش آدم ب یکی که همدم باشه نیاز داره

نه لزوما همه آدما مثل هم نیستن 

اما شما فعلا روی خودت تمرکز داشته باش

چجوری میخوای کس دیگه ای رو بشناسی تا وقتی همه وجه های خودت رو نشناختی؟

خودشون زود ازدواج کردن. از این میترسن که بقیه بتونن پیشرفت کنن. آدم عاقل اینجور کامنتها رو جدی نمیگی ...

انگار همیشه این شوهرا یک چیزی برای سرکوفت زدن و تحقیر ب خانم پیدا میکنن ب نظرم و همه میگن درس بخونی شغل داشته باشی طرف برات بیشتر ارزش قائل و اینکه من حتی ورزش هایی رو گرفتم ک میگه مطمعا قد بلند میشه و خوب این تاثیر داره تو ادامه زندگی و خاستگار

ازدواج و درس خوندن و سر کار رفتن همزمان هیچ منافاتی با هم نداره...وقتی کسی به ازدواج نیازداره خوب نی ...

اون حس رو آدم نباید جدی بگیره

گاهی اون حس شیطونه

آدم که نباید گول شیطون رو بخوره

ازدواح برای آدم نون و آب نمیشه خانم

اول کیفت رو پرپول کن که اگر ی وقت تو زندگی مشترک به بن‌بست خوردی بتونی خودت رو جمع‌وجور کنی و دستت رو پیش خانوادت دراز نکنی

اشتباه می کنی عزیزم...من خودم ارشدزبان دارم و ۲۸ سالگی ازدواج کردم و همسرم نه با ادامه تحصیل و نه کارم مشکلی نداره...قصدم راهنمایی بود و خدا از نیت هرکس خبر داره...این شمایی که بدبینی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز