2777
2789
عنوان

ازدواج تو چه سنی 🤔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 73 پست
اگه ادم درستی انتخاب کنید و پای زندگیتون بمونید برای بهبودش تلاش کنید کل عمر زندگی با ارامشی خواهید ...

بله دقیقا همینطوره

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
واقعا حرفتون اشتباهه نگید تو روخدا😶 شاید ی بچه۱۷و۱۸ساله گول حرف شما رو بخوره و خودش رو به آتیش بکش ...

اصلا انگار این مردا همیشه ی چی دارن ک زنشون رو تحقیر کنن اما انگار درس بخونی شغل داشته باشی بیشتر برات ارزش قائل طرف

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حس رو آدم نباید جدی بگیره گاهی اون حس شیطونه آدم که نباید گول شیطون رو بخوره ازدواح برای آدم ...

خوب همون حس وقتی از طریق ازدواج بر طرف نشه منجر می شه که طرف بره دنبال دوست پسر  و هزار تا چیز دیگه..که بعد دودمانشو به باد می ده..نه حس شیطانی نیست نیاز غریزی هر انسان هست...با ازدواج مخالفت کردن منجر به مشکلاتی می شه که متاسفانه الان در جامعه رواج پیدا کردن...دختره پیام می ده اگه باکره نباشم و بخوام ازدواج کنم همسرم می فهمه...

هر کسی مطابق مشکلاتی که داشته راه حل می ده...یکی تو زندگیش به خاطر مسایل مالی از همسرش ضربه خورده...حالا دوست داره همنوعش این مشکل رو تجربه نکنه...ولی زندگی همه مثل هم نیست..به علاوه که ایشون می تونه شرط بذاره برا ادامه تحصیل و کار. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
واقعا حرفتون اشتباهه نگید تو روخدا😶 شاید ی بچه۱۷و۱۸ساله گول حرف شما رو بخوره و خودش رو به آتیش بکش ...

من 19 ازدواج کردم 

الان 25 سالمه

درسمو خوندم 

شاغل هستم

سفرمم میرم 

از ازدواجم هم بسیار راضی هستم اینکه یکی درس بخونه نخونه ساغل بشه نشه به عرضه خودش ربط داره 

من اگه همسرم نبود نهایتا دانشگاه رفته بودم و همکنان از بابام پول توجیبی میگرفتم ولی تلاش ها همسرم دیدم 

اینکه زندگی واقعی چیه رو.دیدم ک تلاش کردم مستقل باشم و به فکر آینده 

و تفریحمم با همسرم هست خیلی هم راضیم 

من 19 ازدواج کردم  الان 25 سالمه درسمو خوندم  شاغل هستم سفرمم میرم  از ازدواجم ه ...

دقیقا..برادرزاده منم ماشاءاله ۱۹ سالگی ازدواج کرد...الانم داره کاردانی به کارشناسی می خونه..شاگرد اول کلاسشونم هست..بهش افتخار می کنم❤️

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
درسته منم میگم با توجه ب هر فرد و موقعیتش زمان خودش خوبه هر چی ب وقتش آدم چ میدونه بعدا چ خاستگاری ب ...

به حرف فامیلاتون گوش ندین خواهر یک روز میگن زوده یک روز میگن دیره

ازدواج یک نیازه، تو وجود هرکسی هم هست و باید تلاش کنیم به موقع بشه با توکل به خدا

از خدا همسر پاک بخواید، توکل و توسل داشته باشید ان شالله عاقبت بخیر و خوشبخت بشید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دقیقا..برادرزاده منم ماشاءاله ۱۹ سالگی ازدواج کرد...الانم داره کاردانی به کارشناسی می خونه..شاگرد او ...

تازه من ارشدم قبول شدم ولی چون دیدم نمیتونم همزمان شاغل باشم الویت برای شاغل شدن گزاشتم 

[QUOTE=327121829]به حرف فامیلاتون گوش ندین خواهر یک روز میگن زوده یک روز میگن دیره ازدواج یک نیازه، تو وجود هرکسی هم ...[/QUOTE.] دقیقا این دوره نمیدونی کی دوست کی دشمن منم به مامانم گفتم ک ب حرف فامیلا نمیکنم و اصلا برای خاستگار اومد بهشون نگو تا قطعی بشه

[QUOTE=327121829]به حرف فامیلاتون گوش ندین خواهر یک روز میگن زوده یک روز میگن دیره ازدواج یک نیازه، ...

کتر خیلی خوبی میکنید پیامبر(ص) فرمودند خواستگاری را پنهان برگزار کنید عقد را آشکارا

تو این حرفها حکمتهایی هست که به نفع خودمونه

تو کانال آقای مختاری هم حتما حتما عضو بشید که خیلی ارزشمنده و آگاه کننده

تو کانال فاما هم عضو بشید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ولی الان برعکس خاستگار برام میاد همه فامیل میفهمن

چرا باید بفهمن؟ اصلا و ابدا نباید کسی رو تو جریان بذارید

نه فقط در مورد خواستگاری تو همه مسائل زندگی، حتی وقتی میخواید چیزی بخرید جایی مسافرتی برید و..

اسلام تاکید کرده مسائل خصوصی خونه داخل خود خونه بمونه، هرچی بیشتر پخش بشه مشکلاتی بیشتری به وجود میاد. حتی در مورد مشورت هم تاکید شده با هرکسی مشورت نکنیم، با انسان عاقل و مومن مشورت کنیم

اینها بدبیتی به افراد نیست اتفاقا رعایت این مسائل باعث میشه اختلافات کمتر بشه و خودمون تو زندگی آرامش داشته باشیم

من کسی رو میشناسم که تا روز قبل عقدش هیچ کسی به جز افراد درجه یکش رو خبر دار نکرد، چون عقدشم خصوصی بود تو دوران کرونا. نهایت اینه عقد خصدصی نباشه، وقتی همه چیز تموم شد چند روز قبل عقد خبر بدید که آماده بشن