2777
2789
عنوان

ازدواج تو چه سنی 🤔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 73 پست

یه دختر ۱۹ ساله دیگه بچه نیست...خانومی شده برا خودش...اگر فکر می کنی ادم پخته ای هستی..و صفات لازم برای شروع یه زندگی مشترک رو داری شروع کن...گذشت..همکاری...همدلی...تدبیر...مسءولیت پذیری و...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

والا🤣

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
😄 زندگی من برعکس بود  ۳ سال اول بد بود بعدش بهتر شد

خداروشکر. 

والا پنج ساله ازدواج کردم یه روزشم خوب نبود😂

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اره من خیلیا رو دیدم چند سال ازدواج کردن ولی ب فکر بچه نیستن انکار خدا روشکر مثل قدیم نیست فوری بگن ...

آره. روش های جلوگیری از بارداری خیلی مطمئنه. مثلا من 8ساله جلوگیری میکنم حتی یه بار هم ناخواسته حامله نشدم. تا خودت نخوای. بچه ایی هم بوجود نمیاد

همسنیم  متاسفانه خانوادم افکارشون قدیمیه میگن امشال ازدواج نکنم دیگ کسی نیست بگیرتم😒😒😒😒خیل ...

اتفاقا خانواده من مخالف ازدواج زودن انشاالله بتونیم تصمیم درست بگیریم ن زود خوبه ن دیر هر چی ب وقتش ب نظرم

ازدواج فقط دو سال اولش خوبه.  اگه میانگین عمر یه انسان 70باشه. ادم 68سالگی ازدواج کنه دوسال بع ...

اگه ادم درستی انتخاب کنید و پای زندگیتون بمونید برای بهبودش تلاش کنید کل عمر زندگی با ارامشی خواهید داشت

یه دختر ۱۹ ساله دیگه بچه نیست...خانومی شده برا خودش...اگر فکر می کنی ادم پخته ای هستی..و صفات لازم ب ...

دقیقا من زیاد دوست ندارم زود ازدواج کنم ولی میگم فردی ک خوب باشه باهاش خوشبخت بشم و عاشقم باشه

هر کسی نظرش محترمه نظر شما هم محترمه و نظر دکترا و متخصصا 

من تخصصی ندارم خواهرم نمیتونم نظر شخصی بدم

اونم تو موضوع به این مهمی

یک نفر میگفت اونقدر تو نینی سایت گفتند حالا زوده و... موردهام رو رد کردم الان به شدت پشیمانم و سنم رفته بالا و اون موردها دیگه نیستن

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چه امضا با محتوایی آفرین

🌹🌹

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من ۲۵ ازدواج کردم . به نظرم زود بود درگیر اونهمه چالش بشم .  از نظر من سی سالگی سن خوبیه برای ...

خانوادم سخت گیر هستن اما دخترا اطراف و میبینن بهتر شدن و درس بخونم میذارن دانشگاه شهر دیگه ای برم شهرمون هم کوچکه