2777
2789
عنوان

پسره احمق تهدیدم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدید پلیس فتا پیگیری میکنن

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

خب دیگه تهدید از این واضح تر؟ همینو هم اسکرینشو هم اسکرین رکوردشو جای دیگه هم ذخیره کن برو فتا شکایت کن بگو میترسی و جون شما دو نفر در خطره با توجه به اینکه اسلحه داشتن واسه اون آدم چیز عادیه 

حتما پیگیری کن 

شوهرت اون وسط موزه؟ ینی چی ک تو با همه مردا در ارتباط بودی این امیدم ک سیو داری:/

شما شماره دوست صمیمی همسرت رو نداری؟ 

اگه برای شما سیو داشتن شماره این مدل ادما عجیبه، برا من کار شما عجیبه🤣

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
شوهرت اون وسط موزه؟ ینی چی ک تو با همه مردا در ارتباط بودی این امیدم ک سیو داری:/

عزیزم من ب شوهرم نگفتم وگرنه اونو صدرصد میکشه 

امیدم همون پسرس ک مرده این با گوشی داداشش پیام میده چون شمارهای مارو داشت 

بعدشم رفیقمون بود من چ میدونستم میمیره 

شما شماره دوست صمیمی همسرت رو نداری؟  اگه برای شما سیو داشتن شماره این مدل ادما عجیبه، برا من ...

همچین میگ با همه در ارتباط بودی انگاری من باهاش رل بودم 😑

میشه غیرحضوری شکایت کرد؟

نمیدونم🤔

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک
شما شماره دوست صمیمی همسرت رو نداری؟  اگه برای شما سیو داشتن شماره این مدل ادما عجیبه، برا من ...

من اصن شوهر ندارم ولی شما برا من عجیب تری

واسه چی ادم‌ باید شماره دوست صمیمی شوهرشو داشته باشه 

لطفا روعن فکر بازی در نیارین چون تو فیلمای ترکیم همچی چیزی نیس🤣🤣

من اصن شوهر ندارم ولی شما برا من عجیب تری واسه چی ادم‌ باید شماره دوست صمیمی شوهرشو داشته باشه  ...

میدونی توهین کردن خیلی کار زشتیه؟ 

من فقط داشتم باهات صحبت میکردم 

رو"عن" فکر بازی یعنی چی!

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️