2777
2789
عنوان

تصمیم جدی من برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 10694 بازدید | 77 پست
منم موافقم این هفته یکشنبه ۸۵،۴۰۰ بودم ولی یکشنبه رو خیلی پرخوری کردمو رعایت نکردم ولی امروز اوکی ...

هفته پیش که شروع کردم 98/400بودم 

دوست داشتم بیشتر کم کنم  ولی چون دو شبشو مهمانی رفتیم تو این هفته فک کنم بخاطر اونه

هفته پیش که شروع کردم 98/400بودم  دوست داشتم بیشتر کم کنم  ولی چون دو شبشو مهمانی رفتیم ت ...

سلام عزیزم مام مهمون داشتیم خیلی نتونستم رعایت کنم

الان میخوام خودمو وزن کنم مینویسم برات

هفته ی بعدش باید یک‌کیلو کمتر باشیما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم مام مهمون داشتیم خیلی نتونستم رعایت کنم الان میخوام خودمو وزن کنم مینویسم برات هفته ی ب ...

همش تعطیلی بود شانس ما و دورهمی ولی من بازم خوبه یک کیلو کم شدم همین ک زیادتر نشد جای شکرش باقیه😃

همش تعطیلی بود شانس ما و دورهمی ولی من بازم خوبه یک کیلو کم شدم همین ک زیادتر نشد جای شکرش باقیه😃

عاره ولی برای من فوری اضاف میشه

تو دوره ی پی ام اسم خودمو وزن کردم ۸۷،۲۰۰ بودم (بخشیش کاذبه ولی خب ناراحت کننده بود)

دیگه خیلی ناراحت شدمو بهم برخورد ترجیح میدم تا عید ۴ ،۵ کیلو کم کنم تا اینکه ۴،۵ کیلو اضاف

مصرف نمک شکر روغن  و نان رو کاهش بده خیییییلی وزن کم میکنی

به جاش مرغ و ماهی کبابی و یا آب پز و یا بخار پز مصرف کن و میوه ساعت 10 صبح و ساعت 4 عصر

از ساعت 7 شب به بعد هم جز آب چیزی نخور

و در آخر روزی نیم ساعت ورزش کن و یا تحرک داشته باش طوری که عرق کنی

اینا توصیه های دکتر تغذیه ام بود که خداییش برای من جواب داد

وطن ای مادر غمدیده ام.......

سلام استارتر  دیدم دارین به هم گزارش میدین  خواستم بگم منم میتونم به جمعتون اضافه شم؟

باش عزیزم چرا که نه شما هم اعلام کن قد و وزنت رو  و بریم تو رقابت

مصرف نمک شکر روغن  و نان رو کاهش بده خیییییلی وزن کم میکنی به جاش مرغ و ماهی کبابی و یا آب پز ...

ممنونم خیلی لطف کردی توصیه هات واقعا درسته چشم انجام میدم

عاره ولی برای من فوری اضاف میشه تو دوره ی پی ام اسم خودمو وزن کردم ۸۷،۲۰۰ بودم (بخشیش کاذبه ولی خب ...

سلام دوست عزیز امروز وزن کردم شدم 96300 

تقریبا همون یک کیلو رو باز کم شدم

خدا رو شکر همین ک نمیرم بالا عالیه تا عید شش هفت کیلو با این حساب کم میشم

سلام دوست عزیز امروز وزن کردم شدم 96300  تقریبا همون یک کیلو رو باز کم شدم خدا رو شکر همین ک ...

سلام عزیزم منم این هفته پری بودم ولی خودمو وزن کردم ۸۶،۲۰۰ بودم

تا عید تقریبا ۴ هفته مونده من یه مهمونی و یه مسافرت در پیش دارم استرس گرفتم لااقل تا عید ۹۰ نشم خدا کنه چند کیلوعم کاذب باشه تا عید ۸۰ کیلو شم و بعد از عیدم چند کیلو کم کنم عالی میشه

سلام عزیزم منم این هفته پری بودم ولی خودمو وزن کردم ۸۶،۲۰۰ بودم تا عید تقریبا ۴ هفته مونده من یه مه ...

خیلی خوبه  همین ک رو به کاهش باشیم عالیه.

برای سفر هم  شبا پر خوری نکن  وسعی کن فعالیتت زیاد باشه.

سلام عزیزم این هفته وزن کم کردی؟

سلام  خوبی شما 

راستشو بخوای مشخص نیست همون 96 زد 

فک کنم چون پریودم  البته چند روزه مهمان داشتم و اصلا رژیم رو رعایت نکردم 

نه اینکه بگم غذا خوردم  نه ...

ولی تا دلت بخواد تخمه و تنقلات😑

حالا نمیدونم واقعا کم نشدم  یا اینکه بخاطرپری هست

سلام  خوبی شما  راستشو بخوای مشخص نیست همون 96 زد  فک کنم چون پریودم  البته چن ...

عزیزم منم مهمون داشتیم و خیلی پرخوری کردم این هفته خودمو وزن نکردم

توعم بنظرم بخاطر پریته، نگران نباش