2777
2789
عنوان

تصمیم جدی من برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 10694 بازدید | 77 پست
عزیزم منم مهمون داشتیم و خیلی پرخوری کردم این هفته خودمو وزن نکردم توعم بنظرم بخاطر پریته، نگران نب ...

آره احتمالا.

چمیدونم والا  خیلیا رو میشناسم راحت و بی دغدغه میخورن و هیچم چاق نمیشن اونوقت من بخوام بیخیال رژیم بشم قشنگ دو روزی یک کیلو اضاف میکنم😣😣😣

منم همین مشکلو دارم متاسفانه☹️☹️☹️

همدردیم

یه چی بگم من قبلا ۱۴،۱۵ سالم بود فکر کنم ۱۱۰ کیلو بودم

اونموقع ها مث الان نبود که لباس سایز بزرگ باشه

دیگه هیچ لباسی اندازم نبود، شلوار جین مردونه میگرفتم

پالتو به سختی پیدا میکردم، مانتو همینطور، بجای لباسای خوشگل تو خونگی همش تونیک بلند و گشاد میگرفتم (یه چیزی تو مایه های پانچ الان بود) خلاصه کاراته کار میکردم بعد کارم بد نبود ولی مربیم میخواست ینفر دیگه که کمربندش از من پایین تر بود رو بجای من بفرسته انتخابی تیم ملی… راستش خیلی به غیرتم برخورد، شروع کردم کم کردن وزنم یادمه هیچی نمبخوردم و هرشب دو سه ساعت تو خونه دوچرخه ثابت میزدم، چون هدف داشتم و هدفمم فقط رو کم کنی و ثابت کردن خودم بود. تا اینکه به هشتاد و هفت و اینا رسیدم دیگه بعد از ۲۳ کیلو کم کردن وزنم به سختی کم میشد دیگه بدنسازی رو شروع کردم و حدودا ده کیلوعم با بدنسازی کم کردم و تو شهرمون انتخابی برگزار کردن که نفرات اولو بفرستن انتخابی تیم ملی

که من و اون خانم باهم افتادیم و من اول شدم و اون خانم دوم

هردومونم فرستادن انتخابی ولی یادمه بهترین حسی که داشتم زمانی بود رفتیم رو ترازو وزن کشی کنیم من ۷۸ و خورده ای بودم اون خانم ۸۰ بود فکر کنم، انقدر خوشحال شدم که نگوووو. یعنی میشه بازم اون حال خوب اونموقع سراغم بیاد. به یه جایی رسیدم که فقط با لاغر شدن حالم خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم بعد از اون سالها که سال ۹۲ بود تا الان هزار بار وزنم بالا و پایین شده، یجا اوجم ۸۶ بود، یبار ۹۷ شدم، یبارم ۸۷ خیلی دوست دارم بیام زیر ۷۰ و تو رنج ۷۰ ام خوبه دیگه دوست ندارم ۸۰ و خورده ای باشم خسته شدم. هربار کالری شماری میکنم ولی مث قبل رعایت نمیکنم دلم میخواد بازم به خودم تلنگر بزنم و شروع کنم.

فقط کسی که تحقیر شده یا نادیده گرفته شده یا لباس مورد علاقشو نپوشیده یا…. میفهمه من چی میگم…

توعم بیا از این قبیل خاطره ها بنویس شاید تلنگر شد برامون

یه چیز دیگم برات تعریف کنم

تازه نامزد کرده بودم حدودا ۸۷ کیلو بودم

بعد قصد داشتم تا عروسی وزنمو کم کنم

ولی خب همش دور دور و بخور بخور و اینا بودم

نمیرسیدم خیلی سفت و سخت وزنمو پایین بیارم

باشگامم مرتب نمیرفتم خیلی…

بعدش یروز خونه ی مادر شوهرم اینا مهمون بودیم که یه مانتویی که شوهرم برام گرفته بود و پوشیدم ببین مدلش از این کتی ها بود که مد شده ولی نه مث الان گشاد و اور تنگ بود و یادمه اونموقع که من گرفتک یه دکمه داشت به زور بسته شد ولی جنسش یه جوری بود که بهش فشار میومد سر درزش پارچه نخ میشد و در میرفت و من اینو نمیدونستم، مانتو رو پوشیدم و رفتم مهمونی یدفعه مانتو از پشت جر خورد و کسی نفهمید جز خواهر شوهر و مادر شوهرم، اونم فکر کنم خودم بهشون گفتم یعنی تابلو پاره نشد در خفا بود

بعدش اومدیم خونه نمیدونم همون شب یا بعد از چند روز شوهرم گفت مانتوت تو مهمونی پاره شد؟ گفتم عاره کی گفته؟ گفت خواهرش

بعد خیلی زورم اومد که نشستن مسخره کردن و برای شوهرمم تعریفش کردن، مانتومو آویز کردم جلو چشممو اونو هدفم گذاشتم

که دا وقتی که بهم گشاد نشده لاغر شم، که همینطورم شد

روز عروسیم تو آرایشگاه پوشیده بودمش

و اینکه برای عروسیم فکر کنم ۷۴ کیلو شدم دیگه از این لاغر تر نمیشدم ولی هنوزم تپلم.

یبار دیگم که لاغر شدم موقع کرونا بود یادمه ۸۶ کیلو بودم با خودم فکر کردم که باشگاه نرم بارم نود و رد میکنم پس شروع به کالری شماری و پیاده روی و ورزش کردم که ۷۱،۸۰۰ شدم و هیچوقت از وقتی یادمه انقدر لاغر نشده بودم که عالی بود و یه چند کیلو دیگه جا داشت لاغر شم

بعد از اونم پارسال بود که همین حدودا بود زمان زیادی نداشتم برای لاغر شدن رژیم کتوژنیک گرفتم ۶،۷ کیلو توی یماه کم کردم و تا عید لاغر شدم ولی دااااااغون شدماااااااا. بازم حدود ۷۶ شدم

الان دلم میخواد بازم با کالری شماری و ورزش وزنمو کم کنم و دیگه برای همیشه ثابت نگه دارم.

همونطور که هیچوقت ۱۱۰ رو به چشم ندیدم دیگه ۸۰ هم به چشم نبینم

بنظرت میشه؟؟؟

یه چیز دیگم برات تعریف کنم تازه نامزد کرده بودم حدودا ۸۷ کیلو بودم بعد قصد داشتم تا عروسی وزنمو کم ...

خیلی ارادت خوب بوده با این حساب الانم مطمعن باش میتونی 

حالا من نمیگم زمان مجردیم لاغربودم ولی خیلی خوش تیپ بود تو پر و خوش استایل چون قدم بلند و اسنخوون بندیم درشته کلا چاق ب نظر نمی اومدم.

قدم 170 وزنم تا زمان عقد 68 بود .

عالی بودم 

بعد از ازدواج و دو تا بچه باردار شدن  کلا ریختم بهم  استعداد چاقیم خیلی بالاست

منم بارها چند مدل کم کردم  ولی هر بار ک ول کردم همون وزن برگشته.

یه بار با خام گیاهخواری .یه بار با رژیم سوپ جو .یبار حتی عروسی خواهرم بود یکماه یک روز در میون اب و عسل میخوردم هر بارم میگم تا 20 کیلو هم کم میشدم.

الان فک می کنم  ک چطور ارادم اونموقه ایقد قوی بود .

کاش الانم کم کنم 

هدف اصلیم  فعلا تا 80 ولی بعدش حتما میرم باشگاه ک کمتر بشم.توکل ب خدا 

راستی بهت بگم از دیشب دارم عرق زنیان میخورم هم بخاطر خواصش هم میگن کمک میکنه به لاغری  یک سوم ...

منم قدم بلنده و استخون بندیمم درشته

قدم ۱۷۵ عه چهارشونه م هستم

اول بخاطر سلامتیم (تنبلی تخمدان و…) و عروسی خواهرم و بچه دار شدنم میخوام لاغر کنم.

راستی بچه م ندارم.

میتونیم باهم اراده کنیم انشاءالله که موفق شیم دوست من😍

اگه خوب بود منم میگیرم زنیان رو

منم قدم بلنده و استخون بندیمم درشته قدم ۱۷۵ عه چهارشونه م هستم اول بخاطر سلامتیم (تنبلی تخمدان و…) ...

ماشالله قد بلندی 

والا ب نظر خودم  چند روزه که دارم میخورم انگار زودتر سیر میشم حالا نمیدونم واقعیه یا تلقینه😀

سلام صبح بخیر آیا رژیم‌تون موفق بود ؟برام سوال شد

سلام عزیزم 

من از اردیبهشت بازم شروع کردم کالری شماری و ورزش و تا الان حدود ۱۱ کیلو کم کردم

۵ کیلو کم کنم بهتر میشم، ده کیلو کم کنم عالی میشم

پونزده تا دیگه کم کنم که از ذوق میمیرم

سلام عزیزم من از اردیبهشت بازم شروع کردم کالری شماری و ورزش و تا الان حدود ۱۱ کیلو کم کردم۵ کیلو کم ...

عالیه 

آفرین❤️🥰♥️

کافیه صبور باشی و تماااام 

مطمئنا بهش میرسی تا عید 

من قدم ۱۶۰ 

وزنم ۸۱ 

۲۱ کیلوباید کم کنم 😭

بارها تا ۵۷ رسیدم یا ۶۰ یا ۶۲ 

مراعات نکردم و برگشته 

این سری سه روزه شروع کردم و جدی هستم 

چون کمرم واقعا اذیت می‌کنه و اینکه لباس های دلخواهم نمی تونم بخرم 

شما وزن اولیه تون چند بود؟

عالیه آفرین❤️🥰♥️کافیه صبور باشی و تماااام مطمئنا بهش میرسی تا عید من قدم ۱۶۰ وزنم ۸۱ ۲۱ کیلوباید کم ...

آره ازیزم انشاءالله که جفتمون موفق میشیم فقط باید صبور باشیم

من حدودا ۱۵ سال پیش بیشترین وزنی که داشتم ۱۱۰ بود

اونموقع رژیم گرفتم و رسیدم حدود ۷۸ فکر کنم

بعد ول کردم توی این سالها، ۸۶ بودم، ۹۲، حتی ۹۷ هم شدم و بازم کم کردم وزنمو و آخرین بار همین امسال اردیبهشت ۹۳ بودم که الان ۸۲ عم ، و دلم میخواد انقدر لاغر شم از لاغری بمیرم.

یبارم موقع کرونا با رژیم و ورزش ۷۱ شدم ولی ول کردم و چاق شدم

الانم هدفم همون ۷۱ و کمتره

طب سنتی افلاطون لاغر شدن بین 4 تا 8 کیلوگرم در ماه با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 با سی سال تجربه درمان بیماریها با داروی گیاهی ارسال به ایران و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس