یه چیز دیگم برات تعریف کنم
تازه نامزد کرده بودم حدودا ۸۷ کیلو بودم
بعد قصد داشتم تا عروسی وزنمو کم کنم
ولی خب همش دور دور و بخور بخور و اینا بودم
نمیرسیدم خیلی سفت و سخت وزنمو پایین بیارم
باشگامم مرتب نمیرفتم خیلی…
بعدش یروز خونه ی مادر شوهرم اینا مهمون بودیم که یه مانتویی که شوهرم برام گرفته بود و پوشیدم ببین مدلش از این کتی ها بود که مد شده ولی نه مث الان گشاد و اور تنگ بود و یادمه اونموقع که من گرفتک یه دکمه داشت به زور بسته شد ولی جنسش یه جوری بود که بهش فشار میومد سر درزش پارچه نخ میشد و در میرفت و من اینو نمیدونستم، مانتو رو پوشیدم و رفتم مهمونی یدفعه مانتو از پشت جر خورد و کسی نفهمید جز خواهر شوهر و مادر شوهرم، اونم فکر کنم خودم بهشون گفتم یعنی تابلو پاره نشد در خفا بود
بعدش اومدیم خونه نمیدونم همون شب یا بعد از چند روز شوهرم گفت مانتوت تو مهمونی پاره شد؟ گفتم عاره کی گفته؟ گفت خواهرش
بعد خیلی زورم اومد که نشستن مسخره کردن و برای شوهرمم تعریفش کردن، مانتومو آویز کردم جلو چشممو اونو هدفم گذاشتم
که دا وقتی که بهم گشاد نشده لاغر شم، که همینطورم شد
روز عروسیم تو آرایشگاه پوشیده بودمش
و اینکه برای عروسیم فکر کنم ۷۴ کیلو شدم دیگه از این لاغر تر نمیشدم ولی هنوزم تپلم.
یبار دیگم که لاغر شدم موقع کرونا بود یادمه ۸۶ کیلو بودم با خودم فکر کردم که باشگاه نرم بارم نود و رد میکنم پس شروع به کالری شماری و پیاده روی و ورزش کردم که ۷۱،۸۰۰ شدم و هیچوقت از وقتی یادمه انقدر لاغر نشده بودم که عالی بود و یه چند کیلو دیگه جا داشت لاغر شم
بعد از اونم پارسال بود که همین حدودا بود زمان زیادی نداشتم برای لاغر شدن رژیم کتوژنیک گرفتم ۶،۷ کیلو توی یماه کم کردم و تا عید لاغر شدم ولی دااااااغون شدماااااااا. بازم حدود ۷۶ شدم
الان دلم میخواد بازم با کالری شماری و ورزش وزنمو کم کنم و دیگه برای همیشه ثابت نگه دارم.
همونطور که هیچوقت ۱۱۰ رو به چشم ندیدم دیگه ۸۰ هم به چشم نبینم
بنظرت میشه؟؟؟