2777
2789
عنوان

تصمیم جدی من برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 10690 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه چیز میخورم ولی کم مثلا روزی پنج قاشق برنج روغن کم میزارم تو غذا شام به کل حذف کردم در عوض س ...

بیین بدن با بدن فرق میکنه من اصلا چیزی ب اسم کم خوری بلد نیستم یا همه یا هیچی😁

مثلا میگن صبحونه بخورید  لاغر میشین واااای من روزی ک صبحونه بخورم اون روز فاجعه وار پرخوری میکنم 

نمیدونم والا چجورم

منم 82کیلو هستم قدم168 خدا کنه لاغر بشممم اصلا اراده ندارم اصلا روحیه ندارم اصلا وقت ندارممم ...

الان خوب موقه ایه برای استارت ب شوق عید از همین ساعت شروع کن پنج کیلو هم تا عید کم کنیم باز برنده ایم

الان خوب موقه ایه برای استارت ب شوق عید از همین ساعت شروع کن پنج کیلو هم تا عید کم کنیم باز برنده ای ...

کاش سایز کم کنیم اونم فقط با ورزش شنا پیاده روی ممکنه

به اسمم گیر ندید.هر اسمی زدم زد تکراری.متاهلمم و متعهد
خوش ب حالت من چهل کیلو

دوستم به چهل فکر کنی هیچوقت کمش نمیکنی 

هدفهای کوچیکتر در نظر بگیر  مثلا ده تا ده هدف قرار بده 

خوبیه وزن بالا اینه ک سریع 10 کیلو اول کم میشه

من قبل برداریم هشتاد کیلو بودم و سایز چهل شش .چهل چهار می پوشیدم الان بعد از بارداری 82هستم با سایز ...

واقعا عجیبه من قدم 170 وزن امروزم 98 سایز لباسم 48😃البته بگم استخوان بندیم درشته

من شکمم خیلی افتادست میترسم شل وو ل بمونه زشت شم

ببین عزیزم برای شکم اول صبح یه لیوان بزرگ اب جوش بخور یکیو از نزدیک دیدم شکم ب شدت افتاده ای داشت با این روش خیلی شکمش جمع شد طوری ک دیگه الان راحت مانتو جلو باز میپوشه.

اول اب نیم ساعت بعد صبحانه