2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که میشه،فوم ورویه رو جدید میزنن اگه شکستگی یا تعمیر داشت انجام میدن عین مبل نو میشه

فقط جایی بدین که کارشون خوب باشه نه از سر باز کنی کار کنن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

اگه مبلات رو دسوت داری 

فقط از چوبش استفاده می کنی چون چوب رنگ میشه فوم و اسفنجش عوض میشه و پارچه هم که جدیده میتونی کلا رنگ کلش رو عوض کنی به صرفه تر از خرید مبل جدید هست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نه همه چیزش سالمه

خب پس پارچه جدید بزنن خوب میشه . فقط نخوای سبکشو تغییر بدی که خیلی ضایع میشه . نزدیک خونمون یه تعمیر مبلی هست بعضی مبلا رو خیلی قشنگ و شیک درمیاره چون دست به سبک مبل نمیزنه ولی بعضی مبلارو مثلا میخواد شبیه مبلهای مدل جدید تر بکنه . ور میداره روی یه مبل گنده پت و پهن پایه های ظریف و استیل میزنه یا چوبش طوسی مات میکنه بد میشه واقعا . ولی از لحاظ تمیزی کارشون خوبه . من هر روز میبینم. 

اگه مبلات رو دسوت داری  فقط از چوبش استفاده می کنی چون چوب رنگ میشه فوم و اسفنجش عوض میشه و پا ...

بعد از ۱۵ سال هنوز اسفنجش سالمه دسته هاش استیل هستن فقط و فقط رنگ پارچه اش رفته می خوام بدونم مدل مبل هم قدیمی میشه

کار خوبه خدا درست کنه