2777
2789
بوش بد نمیشه

نه .اصلا .همه میپرسن چرا برنجات عطرش خوبه؟ میگم به خاطر کره هست

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

مرغو با ترکیب کره و روغن سرخ کن

اینجوری هم خوش طعم میشه و هم کره نمیسوزه

زعفران بریز اگه مهمونت یا خودت باردار نیستین

پیازو ریز خردکن یا رنده کن که به خورشتت لعاب بده

فلفل دلمه و هوبج هم یادت نره

یه تیکه چوب دارچین هم بنداز توی خورشت و آخر کار دربیار

آبشو هم زیاد نریز

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلاب چقد و کی بریزم

میتونی تو آب برنج بریزی 

من خودم زیاد اشپزی نکردم اینا رو میدونم ک مامانم انجام میده واقعا محشر میشه    

بعدا با خلال پسته و برنج زعفرونی تزیین هم میتونی بکنی

مرغاتو قشنگ مزه دار کن با نمک و فلفل سیاه و زعفران و زردچوبه بزار تو یخچال بمونه تا فردا 

بعد مرغاتو تو کره قشنگ سرخ کن تو همون روغن و کره ای که مرغاتو سرخ کردی پیازاتو بریز سرخ بشن چند حبه سیر و فلفل دلمه م بریز و تفت بده و بعد رب اضافه کن از خامی که در اومد آب جوش بریزو دونه دونه مرغاتو بچین توی سس و بزار با شعله کم بپزه و آخر پخت نمکشو اندازه کن و زعفران دم شده بریز 

برای پلو هم زرشک رو با کره و یه قاشق چای خوری شکر تفت بده اگه توش خلال بادوم و پسته که با گلاب خیس کرده باشی هم بهش اضافه کنی که دیگه محشره و برنجتو دم کن کن زعفرانی کن

راستی ما کنار مرغ همیشه هویج خلالی سرخ میکنیم یعنی محشر میشه نگم ار خوشمزه کردن چند برابری مرغ اگه  تونستی انجام بده عکسشو برات میزارم ببینی 

و نوش جونتون 

♻️کارما♻️

زرشکو اینجوری درست کن:

یه هویج ریز رنده کن،تو روغن یکم تفت بده.بعد زرشکو اضافه کن و تفت بده،آخرم زعفرون رو.

خیلی خوشمزه میشه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

از راه دور میاد؟

خب سعی کن خونه مرتب باشه کاملا 

دستشویی و اتاقا یا اگه از طرفا زیاد استفاده نشده حتما دستمال بکش توشونو لکه تو قاشق چنگالا نباشه

بعد ممکنه بخوان نماز بخونن چادر و جا نماز تمیز و عطر زده اماده کن از قبل

ما معمولا اگه بچه ی کوچیک داشته باشن براشون خوراکی میگیریم از قبل یا ی کادو کوچیک (البته اگه خیلیی دوسون داریو میخوای همه جوره اوکی باشه اوضاع وگر ن اینا واجب نیست)

مثلا اگه بخوان صبحانه ی فردا هم پیش شما صرف کنن خوبه ک نون گرم بگیرین همون روز و ی کم تنوع بدین اقلام صبحانه رو (مثلا برا بجه ها شکلات صبحانه و کره بادوم زمینی و اینا بگیرین)

یا مثلا اگه پیر ان و قندی چیزی دارن ب جای قند خرما یا کشمش از قبل اماده کن برا اینکه با چایی بخورن یا مثلا سس سالاد رو برای اونا با ماست درست کن ک چرب نباشه اذیت بشن 

ترشی اگه خواستی بیار سر سفره 

عصرونه مثلا تدارک ببین یا صبحانه آشی حلیمی چیزی درست کن

فلفل دلمه وهویچ کی بندازم

اول مرغتو مزه‌دار کن با زعفرون، نمک، فلفل و اگه ادویه خاصی هم دوست داری بهش اضافه کن

مرغو سرخ کن تو ترکیب کره و روغن

وقتی قشنگ سرخ شد از توی روغن درش بیار و توی همون روغن پیازتو تفت بده 

پیازت که سبک شد بهش یه ذره زردچوبه بزن و هویج‌ها رو اضافه کن

پیازت که تقریباً سرخ شد بهش رب گوجه و فلفل دلمه‌ای اضافه کن شعله رو کم کن که ربت نسوزه و تیره نشه 

با شعله خیلی کم رب و تفت بده تا رنگش باز شه. ربت که کامل سرخ شد مرغا رو بهش اضافه کن و توش آب بریز آبجوش باشه و تقریباً تا روی مرغ‌ها را بپوشونه بیشتر نریز یه تیکه چوب دارچین هم بنداز

نیم ساعت آخر هم بهش آبلیمو اضافه کن و اگه به ادویه نیاز داره بزن

فقط چندتا دستور رو باهم ترکیب نکن 

با یه دستور درست کن

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ممنون عزیزم مبشه بگی هویچ چجوری سرخ میکنی

با رنده های مخصوص یا دست خلال های درشت بزن بعد بزار رو حرارت ۵ دقیقه بمونه یکم آبش کشید و و هویجا داغ شدن روغن اضافه کن و حتما بالا سرش بمون چون زود میسوزه و بزار خوب مثل عکس سرخ بشه و نرم بشه 

خودت متوجه میشی کی برداری 

فقط تاکید میکنم مثل پیاز یهو میسوزه حواست باشه 

♻️کارما♻️