2777
2789

فلفل دلمه طعمشوبینظیرمیکنه

قبل ازهرچیزمرغتوکه شستی وتمیزکردی چندساعت بذارتوآب نمک زیادوکمی هم آبغوره یاسرکه بهش اضافه کن اینجوری هم رنگ گوشت سفیدمیشه وهم طعمشوخوشمزه میکنه وهم بوی مرغ گرفته میشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلفل دلمه طعمشوبینظیرمیکنه قبل ازهرچیزمرغتوکه شستی وتمیزکردی چندساعت بذارتوآب نمک زیادوکمی هم آبغور ...

البته یادت نره بعدازتوآب نمک درش بیارقبل ازاینکه درستش کنی قشنگ بشوروخشک کن بعددرستش کن

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

ببخشید خیلی سوال میپرسم هویچ رو چجوری برش بزنم

خواهش می‌کنم عزیزم 🤗

بستگی به سلیقت داره

بعضیا حلقه‌ای خرد می‌کنن

بعضیا هویج بلند خرد می‌کنن یعنی چهار تیکه‌اش می‌کنن و هر تیکه هویج تقریبا اندازه یه انگشت

فلفل دلمه‌ای رو هم اگه درشت خرد کنی آخر پخت بعد از غذات در بیاری ولی اگه نگینی ریز خرد کنی تا آخر پخت غذا قشنگ له میشه و اصلاً زیر دندون نمیاد

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
ممنون میشم بگی

اول مرغا رو خوب بشور پوست و رگ و پی هاش رو بگیر. اگر فردا مهمون داری همین امروز مزه دار کن مرغتو خوشمزگیش به همینه. یه قالب کره رو آب کن و به ترتیب لا به لا مرغ کره فلفل دلمه ای کرفس هویج پیاز چوب دارچین فلفل قرمز زعفرون دم شده نمک و زردچوبه بریز (اصلا فلفل سیاه و پودر دارچین نریز که سیاه میشه) (به غیر از هویج که حلقه ای یا خلالی می‌کنی بقیه سبزیجاتت رو ریز ریز کن) آخر کار یه قاشق نه بیشتر آبلیمو بریز و درشو بزار یخچال حداقل ۲۴ ساعت بمونه. فردا دربیار رنگ و بوی خیلی خوبی میگیره مرغ رو قشنگ تو کره و روغن سرخ کن. رب گوجه رو هم تو روغن تفت بده با زردچوبه که خوب رنگش برگرده ولی نسوزونیش. حالا موادی که واسه مزه دار کردن مرغ گزاشتی همه رو بریز تو روغنی که مرغا رو توش سرخ کردی و دو سه دقیقه تفت بده. مرغا رو بچین روش رب رو هم اضافه کن تا حدی که فقط آب روی مرغ رو بگیره آب جوشیده حتما بریز. اگر داشتی برگ بو هم بنداز تو آبش. اواسط و اواخر پخت یکی دو قاشق زعفرون دم شده اضافه کن. آخر دست چوب دارچین و برگ بو رو دربیار. وقتی مرغت خوب جا افتاد شعله رو خاموش کن و یه قاشق نه بیشتر گلاب بریز. حتما شعله خاموش باشه. مرغ و سس رو حتما جدا سرو کن. مرغتم با سیب زمینی سرخ شده و قارچ دورچین کن. برنج هم حتما با یه دونه هل بزار غل بخوره و دم بکشه آخر دست هل رو دربیار. اگر هل نداشتی وقتی برنج رو دم میزاری یه قاشق گلاب بریز رو برنج و دمی بزار.  امیدوارم غذات عالی بشه خودت استادی

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.