2777
2789
عنوان

خانوم‌های متاهل فقط بیان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 93 پست
عزیزم درکت میکنم پدر و مادر من بعد ۴۰سال نمیتونن کنار هم رو تخت بخوابن بابام خیلی رو‌تکون حساسه دیگه ...

پدر و مادر من هم عاشق همن ولی تو اتاق جدا میخوابن .....من چون پدر و مادرم رو دیده بودم بدم میومد از این کار ولی متاسفانه نصیبم شد 

یعنی نزدیک همدیگه نمیخوابید؟ 

چرا نزدیک‌هم‌ می‌خوابیم البته تا وقتی که من هنوز چشمام گرم نشده .شوهرم زود تر از من می‌خوابه بغلم می‌کنه منم روم اینطرف با گوشی ور میرم‌ تا چشام سنگین بشه 

وقتی خوابم‌گرفت ازش فاصله میگیرم راحت می‌خوابم .باز نصف شب با حس‌خفگی‌بیدار میشم که آقا باز بغلم کرده باز یواشکی ازش فاصله میگیرم .دخترم‌ بغل دوست داره موقعی که می‌خوابه شوهرم بغلش می‌کنه اینم‌خودشو بیشتر لوس می‌کنه براش .میگه بین‌چی میشه تو اینجوری بغلم‌بخوابی با ارامش‌

میگم اصلا نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا دوماهگی جای بچمو جدا کردم.‌شب اول ک‌جداش کردم دوساعت کامل خوابیدم چ حالی بود.‌وقتی پیشم بو ...

منم الان میگم جامو عوض کنم راحت بگیرم بخوابم. ولی باز واسه شیر گریه کنه مجبورم بلند شم بعد بد خواب میشم. تو بارداریم که کلا بالشتم و برمیداشتم میومدم تو حال میخوابیدم. کلا انگار نفسم میگیره کسی نزدیکم باشه

😂😂😂همه داغونا جمع شدیم اینجا

اوایل ناراحت میشد ولی حالا دیگه عادت کرده .یکمی که بغلم می‌کنه می‌خوابه میبینه زیاد تکون میخورم خودش ولم‌ می‌کنه میگه برو گشاد بخواب 😂😂

میگه تو منو‌بغل کن بخوابم 

منم بعد یه مدت دستم زیر سرش گز گز می‌کنه نمیتونم باز بیدارش میکنم 

چرا نزدیک‌هم‌ می‌خوابیم البته تا وقتی که من هنوز چشمام گرم نشده .شوهرم زود تر از من می‌خوابه بغلم می ...

تو دوران عقد یک شب که فکر کردم شوهرم خوابش برده آروم دستشو از رو خودم برداشتم ازش فاصله گرفتم و خوابیدم. بعد یه هفته بهم گفت یه سوال ازت میپرسم راستش و بگو ، تو منو دوستداری یا نه گفتم چرا میپرسی اره خب، گفت چرا وقتی فکر کردی  خوابیدم منو از خودت دور کردی😅😅 الان دیگه عادت کرده

منم الان میگم جامو عوض کنم راحت بگیرم بخوابم. ولی باز واسه شیر گریه کنه مجبورم بلند شم بعد بد ...

منم پامیشدم واسه شیر میرفتم میومدم . اما خب پیشم نبود راحتتر میخوابیدم همون یکساعتم.‌ خوش خوابی واقعا ی نعمته

parasoo1989@

شوهرتون  متولد زمستون نیست؟😂 منم دقیقا همینجوریه اخلاقم وای باید کنار سوهرم باشه اما با فاصله که بهم نخوره اگه حتی اروم پوستش بهم بخوره عصبی میشم

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️