2777
2789
عنوان

خانوم‌های متاهل فقط بیان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای یکبار کم نیست کنار هم خوابیدن؟؟؟

اخه نمیشه به هم چسبید تا صبح خوابید . شما هم که میگی یکم فاصله داری. فک کن یکی تا صبح بهت بچسبه. خودت خوابت میبره؟ من از حرف زدن راجع بهش هم نفسم تنگ میشه

تو دوران عقد یک شب که فکر کردم شوهرم خوابش برده آروم دستشو از رو خودم برداشتم ازش فاصله گرفتم ...

شب اول عقد که ما تا صبح نخوابیدیم دقیقا تا وقتی آفتاب افتاد توی‌ اتاق ما داشتیم صحبت میکردیم‌ توی رختخواب .بغلش بودم .

ولی بقیه روزا کم‌کم‌ دردسرم شروع شد مثل آشناتر میترسیدک ناراحت بشه .بغلم‌میکرد روم نمیشد بگم بابا اینجوری نمیتونم بخوابم .یا از بغلش مییرفتم کنار ناراحت میشد می‌گفت حس میکنم دوستم نداری .بعدش براش توضیح دادم بابا من باید جام آزاد باشه .به مدل خوابیدن من میگه گشاد خوابیدن

عزیزم تو صحبت هات تنها چیزی که برام عجیب بود این بود که پسر پنج ساله هنوز پیش شما می خوابه 

اگه خونتون دوتا اتاق خواب داره حتما هر چه سریع تر جداش کن اصلا درست نیست تا این سن پیش شما بخوابه 

شوهرتون اگر اینقدر خیته بشن که از خستگی بیهوش بشن دیگه لکد هم بزنید بیدار نمیشن ، پس بزارید چند شیفت برن سرکار تا خسته بیان و بخوابن و شما هم کنارشون بخوابید خواهر ، تنها راه حل من همینه  

ناراحت نمیشی؟ بهش گفتی؟

چرا ناراحت نمیشم

اصلا خوابم نمیبره چندبار گفتم

الانم که کارم دیگه از این حرفا گذشته اصلا ب هیچی علاقه ندارم فقط دوست دارم تنها باشم فکر کنم افسرده شدم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر