2777
2789
عنوان

خانوم‌های متاهل فقط بیان ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 93 پست

منم نمیتونم بغل شوهرم بخوابم اصلا نفسم میگیره حس خفگی بهم میده 

همون دقیقه اول و تحمل میکنم بعدش کنترل تنفسم رو از دست میدم .دست خودم نیست .موقع خواب هم حتما باید بتونم‌ از همه طرف دست و پام‌ رو دراز کنم دستم یا پاک بخوره به جایی خوابم‌نمیبره اصلا حس‌ مزخرفیه قابل توصیف نیست

آره خودش هم میگه بدخواب میشم . آخه ساعت ۵ و نیم صبح باید بره سرکار 

وای گناه داره پس 

بزار راحت بخوابه

درهفته یک شب بغل هم بخابین 

بقیه شو بزار خابش کامل باشه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم پدر و مادر من بعد ۴۰سال نمیتونن کنار هم رو تخت بخوابن بابام خیلی رو‌تکون حساسه دیگه شده جاشو برمیداره میره یه اتاق دیگه‌میخوابه با اینکه فقط خودشون تنهان تو خونه ولی عاشق مادرمه رابطشونم هزارماشاالله خوبه 

عشق و علاقه و‌دوست داشتن به بغل کردن و بغل هم‌خوابیدن نیست که 

ولی تو سعی کن جاتو کنار شوهرت پهن کنی با یه ذره فاصله ولی بچتو تو تختش بخوابون که اون عادت کنه جدا بخوابه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
اگه زندگیت خوبه اینو گیر نده بهش.‌منم همسرم تکون زیاد میخورد نمیتونستم بخوابم گاهی پامیشدم جاشو میند ...

منم خیلی شوهرم و دوستدارم . اما اگه نزدیکم باشه عصبی میشم و کلا خوابم نمیبره ، یا همش بیدار میشم. فرقی نداره بچم هم بیا کنارم بخوابه نهایت یکساعت تحمل کنم  بعد جامو عوض میکنم. دست خودمم نیست همش بیدار میشم. الانم با وجود یک نوزاد دوماهه که با ما رو تخت دونفره میخوابه تا صبح علاوه بر شیر دادن چندین بار بیدار میشم و اصلا خواب راحت ندارم متاسفانه

قبل از خواب یکم بغلش کن چشماتون که گرم شد برو اونطرف تر راحت بخوابید 

من هم همینو میگم ولی پسرم مزاحمه ، میگه مامان برام قصه بگو ، پشتم رو بمال و ....خلاصه تا پسرم خوابش میبره دلم میخواد برم سراغ شوهرم ولی خوابه 🤣

منم نمیتونم بغل شوهرم بخوابم اصلا نفسم میگیره حس خفگی بهم میده 

همون دقیقه اول و تحمل میکنم بعدش کنترل تنفسم رو از دست میدم .دست خودم نیست .موقع خواب هم حتما باید بتونم‌ از همه طرف دست و پام‌ رو دراز کنم دستم یا پاک بخوره به جایی خوابم‌نمیبره اصلا حس‌ مزخرفیه قابل توصیف نیست

ولی این دلیل نمیشه که دوستش نداشته باشم 

اتفاقا عاشقشم .ولی خواب هم دست خودم نیست .

من هم همینو میگم ولی پسرم مزاحمه ، میگه مامان برام قصه بگو ، پشتم رو بمال و ....خلاصه تا پسرم خوابش ...

در طول روز ببرش تو حموم بغلش کن،😁😁😁😁

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
 منم خیلی شوهرم و دوستدارم . اما اگه نزدیکم باشه عصبی میشم و کلا خوابم نمیبره ، یا همش بیدار می ...

من تقریبا دوماهگی جای بچمو جدا کردم.‌شب اول ک‌جداش کردم دوساعت کامل خوابیدم چ حالی بود.‌وقتی پیشم بود اصاا نمیتونستم بخوابم.‌

یچی بگم بزرگتر بشه بهتر میشه شرایط خوابت.‌. اما اونایی ک خوابشون سبکه و بد میخوابن اکقرا اذیت میشن و درگیرن.‌

parasoo1989@