2777
2789

بگید تنها نیستم 😩کمدم دیگ جا نداره گونی گونی لباس میبرم میزارم انباری 🙁

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

من همین وضعیتو با انگشتر و دستبند دارم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم لباسات بفرست برا من .ندارم هیچی  

مشکلم همینه ن دلم میاد ب کسی بدم ن دلم میاد بندازم دور همنجوری مونده تو انباری

چون یه کسی یا یه چیزی هست دوست داری لباس بخری منم اینطوری بودم سردشدم دیگه حتی اینه هم یادم رفته

چرا؟

من لوازم آرایشییی🥲

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

وای منم اصلا انگار تفریحی ندارم.  همش دنبال خریدم.  هر هفته کلی میخرم. و میگم بسه ولی باز وسوسه میشم پیجا رو چک میکنم و دوباره راه میفتم 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
مشکلم همینه ن دلم میاد ب کسی بدم ن دلم میاد بندازم دور همنجوری مونده تو انباری

😂خب از،مد میفته اینجور ک 

دیگه تا اینا له نکردی نخر لباس 

پولتو نگه دار طلا ملا بخر

آتش لازم نیست در این شهر...اینجا انسان از انسان میسوزد🥀