2777
2789
اخه عشق اول ایا ؟🥺  منم متولد ۶۶ام

عاشقی نه ولی مربوط به ازدواجم 

یه نفر با یه تلفن مثلا خواست مارو از بین ببره ولی همون تلفن مسیر زندگیم چنان تغییر داد که الان فقط میگم خداااا شکرت 

موندم بگم ممنونشم یا دشمنیمو کرد ولی مطمئنم  خودش از اینکه کارش وارونه شد بیشتر میسوزه 

حکمت خدا اینو میگن 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰
نمیشه همیشه همینه کاش چندماه پیش که توفکرش بودم اینکار کرده بودم الان سالگردم هم داده بودن کسی یادی ...

درد و زجری ک موقع اینکار بهت وارد میشه خیلی زیاده اصلا راحت نیست 

همه چیز تموم نشده خدا خودش داره میبینت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بیتااااا😂😂😂

سلام عزیز بیتا حالت خوبه🤣🤣🤣

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

نه اون میگه چطوری عشقم حال خوبه گاو من 😂😂😂

خب تو همون جوری بخون 😂

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

درد و زجری ک موقع اینکار بهت وارد میشه خیلی زیاده اصلا راحت نیست  همه چیز تموم نشده خدا خودش د ...

اگه خداااااااا میبینه من چراااا چرااا کاری نمیکنه براممم من ۱۸سالممممه فقط این همه بدبختی واسه ۱۸سال سن خیلییییی سخته 

نه بابا من ۱۸ اون ۲۸  دوست معمولیمه دورش خیلی شلوغه منم دختر ساده میترسم رل بزنه همش من خر بر ...

اگ زیاد بهت اهمیت نمیده ولش کن 

خودتو ایندتو تباه نکن 

اگ با اون دخترا خوش و بش داره بدون براش دس گرمی