2777
2789
عنوان

شوهر کردن دختر رفیق

389 بازدید | 31 پست

یه سوال داشتم خدمتتون 

مامانم امشب زنگ زده به یکی از دوستانش توی یه شهر دیگه 

و متوجه شده دخترش شوهر کرده با یکی از خواستگارای پیگیرش تو دوران دانشگاه 

حالا دختره ۲۷ سالشه 

من ۱۸ سالمه 

اومده از نحوه آشنایی و سنگین بودن دختره و چادری بودنش اینا برای من توضیح میده 

که آره اون سنگینه با ایمانه شوهر خوب کرده تو اینجوری تو اونجوری 

واقعا خسته شدم از این دیده نشدن بابا دختره ۱۰ سال با من تفاوت سنی داره 🤦‍♀️😐

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گوشتو کن در یکیو بکن دروازه

دیگه تفکرات مامانت اینجوریاس با بحث و دعوا فکر نکنم همچین حل شه با صحبت هم بخوای حلش کنی احتمالا طول بکشه اونم شاید بشه شاید نه اگه توانشو داری صحبت کن باهاش نداری اهمیت نده نشنیده بگیر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چقد مامانت مامان منه

خیلی بده به خدا من الان به جای اینکه برای دختر شاد  باشم استرس گرفتم با حرفای مامانم دلیل همه این پرخاشا رفتارای مامانمه🤦‍♀️

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
خیلی بده به خدا من الان به جای اینکه برای دختر شاد  باشم استرس گرفتم با حرفای مامانم دلیل همه ا ...

من هنوز ۱۸سالم نشده حس میکنم ترشیدم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

سنگینه با ایمانه🗿💙

والا اومده میگه دختره سنگین چادری رو زمین نمیمونه اومدن گرفتنش تو میخوای چیکار کنی 😑

عزیزم سنگین بودن در تیپ و طرز لباس پوشیدن نیست بذار مامانت هی بگه 😂 بذار بگه بعدشم ب قول خودت ۱۰ س ...

دختره کامپیوتر خونده اصلا من باهاش صمیمی بودم قبلا هی مارو بقچه زنبیل میکرد میبرد تو کلاسای احکام 

ما احکام مسافر گوش بدیم 

واقعا من اصلی ترین ضربه هامو اون موقع خوردم به جای اینکه برم کلاس نقاشی یا شنا میبردن کلاس احکام به زور بتمرگم احکام مسافر گوش بدم که چی بشه مثلا اه😒

یه گوشتو کن در یکیو بکن دروازه دیگه تفکرات مامانت اینجوریاس با بحث و دعوا فکر نکنم همچین حل شه با ص ...

بابا من کلا باهاش حرف نمیزنم اومده کنار من نشسته از خوبی های دختره میگه که آره سنگینه چادریه مثل تو نبود که 😐

بعد میبینه جواب نمیدم بیشتر تحریک میکنه تا یه چیزی بگم

من هنوز ۱۸سالم نشده حس میکنم ترشیدم

دقیقا منم همینم به خدا الان نباید درگیر فکری من این چیزا باشه که اه🤦‍♀️😑

حالا خوبه اواخر ۳۰ سالکی یگی گرفتش🗿

خواستگار داشته باباش نمیداده دختره رو 

تازه دماغشم عمل کرده 

من کلا باهاش زیاد حال نمیکردم 

ولی از این مقایسه ام بدم میاد 

همش میخواد دیگرانو بزنه تو سر من 😒

بابا من کلا باهاش حرف نمیزنم اومده کنار من نشسته از خوبی های دختره میگه که آره سنگینه چادریه مثل تو ...

چی بگم

درک میکنم چقدر میتونه ازار دهنده باشه

یه چی بگو فقط از سر وا کنی چمیدونم مثلا هرچی گفت بگو باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم